Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Rusia nu mai importa carne din germania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza news.in, care citeaza surse moscovite, Rusia a anuntat ca va interzice importurile unor produse germane din carne si lactate, in conditiile in care a ajuns la un acord cu UE pentru a permite reluarea importurilor de legume, blocate din cauza epidemiei de E.coli.

Interdictia va fi valabila pana in momentul in care analizele viitoare nu vor evidentia nici un fel de pericol pentru consumatorii din fosta republica unionala.

Analistii germani apreciaza ca posibilele pierderi ale exportatorilor ar putea depasi cel putin 50 de milioane de euro, in conditiile exporturile de preparate din carne spre Rusia au atins nivelul de 160 de milioane de euro.

Controale ANSVSA privind ouăle provenite din comerțul intracomunitar
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Inspectorii Autoritătii Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului General al Poliției Române au desfăşurat o acţiune la nivel naţional, pentru verificarea modului în care operatorii din sectorul alimentar respectă condiţiile sanitare veterinare şi de...

Studiu: Ce înțeleg românii printr-o alimentație sănătoasă?
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

Femeile sub 30 de ani reprezintă categoria cea mai interesată de un stil de viață sănătos   Zahărul și produsele care conțin grăsimi saturate și colesterol sunt considerate a fi alimentele cele mai dăunătoare sănătății   Doar 1 din 5 persoane interesate de un stil de viață sănătos folosește...