Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia nu mai importa carne din germania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza news.in, care citeaza surse moscovite, Rusia a anuntat ca va interzice importurile unor produse germane din carne si lactate, in conditiile in care a ajuns la un acord cu UE pentru a permite reluarea importurilor de legume, blocate din cauza epidemiei de E.coli.

Interdictia va fi valabila pana in momentul in care analizele viitoare nu vor evidentia nici un fel de pericol pentru consumatorii din fosta republica unionala.

Analistii germani apreciaza ca posibilele pierderi ale exportatorilor ar putea depasi cel putin 50 de milioane de euro, in conditiile exporturile de preparate din carne spre Rusia au atins nivelul de 160 de milioane de euro.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...