Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia nu mai importa carne din germania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza news.in, care citeaza surse moscovite, Rusia a anuntat ca va interzice importurile unor produse germane din carne si lactate, in conditiile in care a ajuns la un acord cu UE pentru a permite reluarea importurilor de legume, blocate din cauza epidemiei de E.coli.

Interdictia va fi valabila pana in momentul in care analizele viitoare nu vor evidentia nici un fel de pericol pentru consumatorii din fosta republica unionala.

Analistii germani apreciaza ca posibilele pierderi ale exportatorilor ar putea depasi cel putin 50 de milioane de euro, in conditiile exporturile de preparate din carne spre Rusia au atins nivelul de 160 de milioane de euro.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...