Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia, piata vizata pentru exportul porcului romanesc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La reuniunea informala din Polonia a ministrilor agriculturii din Uniunea Europeana (AGRIFISH), ministrul agriculturii, Valeriu Tabara, si-a anuntat intalnirea cu omologul sau rus, in 2 octombrie.

Subliniind, conform portalului de stiri puterea.ro, ca tara noastra vizeaza, odata cu reluarea exporturilor intracomunitare a carnii de porc, a exporturilor catre piete terte, ministrul si-a anuntat vizita programata la Moscova pentru a discuta despre relansarea exporturilor de carne de porc catre Rusia, o piata importanta, mai ales ca din iulie au fost reluate exporturile de carne de pasare, din Romania catre Federatia Rusa, a explicat Valeriu Tabara.

In privinta deciziei asteptate in aceasta toamna, cu privire la reluarea exporturilor intracomunitare de carne de porc, ministrul agriculturii se arata optimist: Voi mai avea intalniri cu comisarul european pentru siguranta alimentelor, John Dalli, dar astept o solutie favorabila. (TS)

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...