Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia pune deoparte 7.5 de miliarde de euro pentru agricultura

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pig333.com informeaza, citand agentia Novosti, ca guvernul rus va intesti in anul 2011, in agricultura, 7, 5 miliarde de euro.

Jumatate din suma este acoperita, deja, de la buget. Restul de 3,75 de miliarde de euro va fi acoperit de Banca Agricola a Rusiei si Banca Rusa de Economii.

Prin programul de investitii, Rusia va urmari sprijinirea tuturor tipurilor de ferme, de la marile complexe agro-alimentare, la fermele mici din mediul rural.(I.S.)

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...

CEC Bank: Mihaela Popa, numită ca Director General–Presedinte interimar
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Actionarul CEC BANK S.A., Statul Roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, a hotarat modificarea statutului Bancii in sensul adoptarii sistemului splitat de conducere (separarea functiei de Presedinte al Consiliului de Administratie de cea de Director General – Presedinte al Comitetului de Directie). Totodata, Adunarea...