Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia pune deoparte 7.5 de miliarde de euro pentru agricultura

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pig333.com informeaza, citand agentia Novosti, ca guvernul rus va intesti in anul 2011, in agricultura, 7, 5 miliarde de euro.

Jumatate din suma este acoperita, deja, de la buget. Restul de 3,75 de miliarde de euro va fi acoperit de Banca Agricola a Rusiei si Banca Rusa de Economii.

Prin programul de investitii, Rusia va urmari sprijinirea tuturor tipurilor de ferme, de la marile complexe agro-alimentare, la fermele mici din mediul rural.(I.S.)

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...