Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia pune deoparte 7.5 de miliarde de euro pentru agricultura

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pig333.com informeaza, citand agentia Novosti, ca guvernul rus va intesti in anul 2011, in agricultura, 7, 5 miliarde de euro.

Jumatate din suma este acoperita, deja, de la buget. Restul de 3,75 de miliarde de euro va fi acoperit de Banca Agricola a Rusiei si Banca Rusa de Economii.

Prin programul de investitii, Rusia va urmari sprijinirea tuturor tipurilor de ferme, de la marile complexe agro-alimentare, la fermele mici din mediul rural.(I.S.)

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...