Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia raporteaza scaderea cazurilor de gripa porcina

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, raspandirea gripei porcine africane (ASF) in Rusia este in scadere, dupa cum arata rezultatele controalelor oficialilor pentru sanatatea animala.

Numarul cazurilor de gripa porcina in Rusia s-a redus considerabil in a 2-a jumatate a lunii septembrie, rezultand in ridicarea carantinei in multe dintre cele mai afectate regiuni din tara.

Ultimele informatii ale Departamentului Veterinar din Rusia arata ca s-au inregistrat 57 cazuri de ASF in 7 regiuni ale tarii de la inceputul anului acesta. Situatia s-a inrautatit mult intre 19 iunie si 8 septembrie, cu 50 cazuri inregistrate in cinci regiuni: 20 in Krasnodar Krai, 19 in Tver Oblast si 9 in Volvograd.

Cu toate acestea, in ultimile doua saptamani au fost inregistrate doar trei cazuri de gripa porcina. Expertii spun ca aceasta scadere nu s-a datorat in special controalelor stricte impuse de Guvernul Rus, ci schimbarile climatice de la o vara fierbinte la o toamna foarte rece au facut sa scada asa mult cazurile inregistrate.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...