Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia renunta la restrictiile privind importul de animale vii din ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Serviciile veterinare din Rusia au anuntat ca restrictia privind importurile de animale vii din UE va fi in curand ridicata, informeaza GlobalMeatNews.

Serviciul Federal Veterinar si pentru Siguranta Fitosanitara din Rusia (Rosselkhoznador) a declarat ca va permite importul de bovine si material genetic din Italia, Spania, Belgia si Luxemburg de indata ce Biroul International al Epizooticelor (IOE) confirma absenta de noi cazuri ale virusului Schllamberg (SBV) in UE de 2 luni.

Decizia a fost luata dupa intalnirea dintre Presedintele Rosselkhoznador, Sergei Dankvert si Directorul deputat al Directiei Comisiei Europene pentru Sanatate si Protectia Consumatorului, Ladislav Miko, in Bruxel, de pe 27 iunie anul acesta.

Importurile din Franta si Olanda vor fi permise dar vor trebui insotite de certificate veterinare spunand ca acestea vin din regiuni unde nu s-au inregistrat cazuri ale SBV.

Importul de juninci nu va fi permis si restrictia privind exportul din UK si Germania va ramane pe loc.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...