Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia renunta la restrictiile privind importul de animale vii din ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Serviciile veterinare din Rusia au anuntat ca restrictia privind importurile de animale vii din UE va fi in curand ridicata, informeaza GlobalMeatNews.

Serviciul Federal Veterinar si pentru Siguranta Fitosanitara din Rusia (Rosselkhoznador) a declarat ca va permite importul de bovine si material genetic din Italia, Spania, Belgia si Luxemburg de indata ce Biroul International al Epizooticelor (IOE) confirma absenta de noi cazuri ale virusului Schllamberg (SBV) in UE de 2 luni.

Decizia a fost luata dupa intalnirea dintre Presedintele Rosselkhoznador, Sergei Dankvert si Directorul deputat al Directiei Comisiei Europene pentru Sanatate si Protectia Consumatorului, Ladislav Miko, in Bruxel, de pe 27 iunie anul acesta.

Importurile din Franta si Olanda vor fi permise dar vor trebui insotite de certificate veterinare spunand ca acestea vin din regiuni unde nu s-au inregistrat cazuri ale SBV.

Importul de juninci nu va fi permis si restrictia privind exportul din UK si Germania va ramane pe loc.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...