Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Rusia ridica interdictia asupra exporturilor de caviar pentru europa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Rusia a anulat interdictia de lunga durata cu privire la exportul de caviar negru pentru Europa din cauza succesului recent in cultivarea sturionilor la fermele piscicole, scrie infocarne.ro .

Interdictia in cauza a intrat in vigoare in 2002, ca parte a unei campanii de combatere a pescuitului excesiv si braconajului de sturioni din Marea Caspica si Marea Azov, care au fost odata principala sursa de caviar negru pe piata mondiala.

Dupa caderea Uniunii Sovietice afacerile cu sturioni au fost dominate de braconieri, iar sturioni a fost aproape complet decimati. Statisticile de la WWF Rusia arata ca, in 2010, populatia de sturioni era unul la patruzeci din ceea ce a fost la sfarsitul anilor 1980.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...