Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia ridica interdictia asupra exporturilor de caviar pentru europa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Rusia a anulat interdictia de lunga durata cu privire la exportul de caviar negru pentru Europa din cauza succesului recent in cultivarea sturionilor la fermele piscicole, scrie infocarne.ro .

Interdictia in cauza a intrat in vigoare in 2002, ca parte a unei campanii de combatere a pescuitului excesiv si braconajului de sturioni din Marea Caspica si Marea Azov, care au fost odata principala sursa de caviar negru pe piata mondiala.

Dupa caderea Uniunii Sovietice afacerile cu sturioni au fost dominate de braconieri, iar sturioni a fost aproape complet decimati. Statisticile de la WWF Rusia arata ca, in 2010, populatia de sturioni era unul la patruzeci din ceea ce a fost la sfarsitul anilor 1980.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...