Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia ridica interdictia pentru carnea din marea britanie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews, Rusia a ridicat interdictia pentru carnea de vita si oaie din Marea Britanie, iar importurile sunt asteptate sa se realizeze in urmatoarele luni.

Rusia a interzis importurile de carne rotie din UK dupa izbucnirea bolii BSE la bovine (boala vacii nebune) spre sfarsitul lui 1990. Insa, Marea Britanie este acum libera de aceasta boala si Rusia a decis sa ridice interdictia printr-un acord de export dupa ce oficialii rusi s-au intalnit cu o delegatie din Marea Britanie condusa de veteninarul sef Nigel Gibbens.

Eblex, organizatia carnii de vita si oaie din Marea Britanie, au estimat ca tranzactia ar putea valora aprox. 115 m de lire sterline, subliniind faptul ca Rusia este unul dintre cei mai mari importatori de carne de vita din lume.

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...