Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia ridica interdictia pentru carnea din marea britanie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews, Rusia a ridicat interdictia pentru carnea de vita si oaie din Marea Britanie, iar importurile sunt asteptate sa se realizeze in urmatoarele luni.

Rusia a interzis importurile de carne rotie din UK dupa izbucnirea bolii BSE la bovine (boala vacii nebune) spre sfarsitul lui 1990. Insa, Marea Britanie este acum libera de aceasta boala si Rusia a decis sa ridice interdictia printr-un acord de export dupa ce oficialii rusi s-au intalnit cu o delegatie din Marea Britanie condusa de veteninarul sef Nigel Gibbens.

Eblex, organizatia carnii de vita si oaie din Marea Britanie, au estimat ca tranzactia ar putea valora aprox. 115 m de lire sterline, subliniind faptul ca Rusia este unul dintre cei mai mari importatori de carne de vita din lume.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...