Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Rusia ridica interdictia pentru carnea din marea britanie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews, Rusia a ridicat interdictia pentru carnea de vita si oaie din Marea Britanie, iar importurile sunt asteptate sa se realizeze in urmatoarele luni.

Rusia a interzis importurile de carne rotie din UK dupa izbucnirea bolii BSE la bovine (boala vacii nebune) spre sfarsitul lui 1990. Insa, Marea Britanie este acum libera de aceasta boala si Rusia a decis sa ridice interdictia printr-un acord de export dupa ce oficialii rusi s-au intalnit cu o delegatie din Marea Britanie condusa de veteninarul sef Nigel Gibbens.

Eblex, organizatia carnii de vita si oaie din Marea Britanie, au estimat ca tranzactia ar putea valora aprox. 115 m de lire sterline, subliniind faptul ca Rusia este unul dintre cei mai mari importatori de carne de vita din lume.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...