Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia ridica interdictia pentru carnea din marea britanie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews, Rusia a ridicat interdictia pentru carnea de vita si oaie din Marea Britanie, iar importurile sunt asteptate sa se realizeze in urmatoarele luni.

Rusia a interzis importurile de carne rotie din UK dupa izbucnirea bolii BSE la bovine (boala vacii nebune) spre sfarsitul lui 1990. Insa, Marea Britanie este acum libera de aceasta boala si Rusia a decis sa ridice interdictia printr-un acord de export dupa ce oficialii rusi s-au intalnit cu o delegatie din Marea Britanie condusa de veteninarul sef Nigel Gibbens.

Eblex, organizatia carnii de vita si oaie din Marea Britanie, au estimat ca tranzactia ar putea valora aprox. 115 m de lire sterline, subliniind faptul ca Rusia este unul dintre cei mai mari importatori de carne de vita din lume.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...