Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia si china creeaza impreuna o unitate de procesare carne de ren

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, Rusia si China sunt pe cale sa creeze impreuna o companie pentru procesarea carnii de ren, care va fi cea mai mare din Rusia, avand potentialul de a deveni cea mai mare din lume.

Compania ruseasca JSC Meat Products si compania chineza Hainan Tansini au semnat un acord sa desvolte un nou complex in Yamal Nenets Autonomous District din Rusia. Compania ruseasca va detine 51% din afacere, iar compania chineza 49% furnizand tot echipamentul necesar, tehnologia si investitiile si luand vanzarile produselor finite.

Capacitatea noii unitati nu este inca cunoscuta, dar previziuni preliminare ale expertilor sugereaza ca noul complex va putea produce pana la 20 000 t de carne de ren pe an. Expertii estimeaza ca investitia in aceasta unitate de procesare va atinge 167 m de dolari.

Evoluția PPA în UE a fost analizată la Bruxelles
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) Președintele ANSVSA, dr. Geronimo Brănescu, a participat în perioada 10 – 11 iulie, la grupul de lucru al șefilor serviciilor veterinare din Uniunea Europeană, care s-a desfășurat la Bruxelles.   O temă importantă pe agenda întâlnirii a fost cea a evoluției Pestei Porcine Africane (PPA) pe continentul european....

INSSE: Laptele colectat și producția de lactate în luna mai 2018 (Raport extins)
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de colectare de către unităţile procesatoare a crescut cu 18,3% faţă de luna aprilie 2018 și cu 7,5% faţă de luna mai 2017.   Cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de...