Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia si china creeaza impreuna o unitate de procesare carne de ren

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, Rusia si China sunt pe cale sa creeze impreuna o companie pentru procesarea carnii de ren, care va fi cea mai mare din Rusia, avand potentialul de a deveni cea mai mare din lume.

Compania ruseasca JSC Meat Products si compania chineza Hainan Tansini au semnat un acord sa desvolte un nou complex in Yamal Nenets Autonomous District din Rusia. Compania ruseasca va detine 51% din afacere, iar compania chineza 49% furnizand tot echipamentul necesar, tehnologia si investitiile si luand vanzarile produselor finite.

Capacitatea noii unitati nu este inca cunoscuta, dar previziuni preliminare ale expertilor sugereaza ca noul complex va putea produce pana la 20 000 t de carne de ren pe an. Expertii estimeaza ca investitia in aceasta unitate de procesare va atinge 167 m de dolari.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...