Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia si china creeaza impreuna o unitate de procesare carne de ren

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, Rusia si China sunt pe cale sa creeze impreuna o companie pentru procesarea carnii de ren, care va fi cea mai mare din Rusia, avand potentialul de a deveni cea mai mare din lume.

Compania ruseasca JSC Meat Products si compania chineza Hainan Tansini au semnat un acord sa desvolte un nou complex in Yamal Nenets Autonomous District din Rusia. Compania ruseasca va detine 51% din afacere, iar compania chineza 49% furnizand tot echipamentul necesar, tehnologia si investitiile si luand vanzarile produselor finite.

Capacitatea noii unitati nu este inca cunoscuta, dar previziuni preliminare ale expertilor sugereaza ca noul complex va putea produce pana la 20 000 t de carne de ren pe an. Expertii estimeaza ca investitia in aceasta unitate de procesare va atinge 167 m de dolari.

Pe piața europeană a cărnii de porc, cotatiile cresc din nou
Autor: Nora Marin  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Pig Site, pentru prima dată din iunie 2017, cotațiile de porci maturi pentru sacrificare indică o tendință ascendentă pentru lunile următoare.   În Germania, prețurile la producător au crescut cu 3 cenți / kg greutate de sacrificare, iar Țările de Jos, Belgia și Austria au urmat exemplul, ridicându-și cotațiile...

Vitamina A în furajele bovinelor protejează împotriva alergiei la lapte
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Scientific Reports, un studiu efectuat de Institutul de Cercetări Messerli, Viena, Meduni Viena și Universitatea din Viena a arătat că adaosul de vitamina A în furajele vacilor poate ajuta la prevenirea unei reacții alergice la lapte.   Potrivit statisticilor, o alergie reală la lapte apare la aproximativ 3-5% dintre...