Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia si china creeaza impreuna o unitate de procesare carne de ren

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, Rusia si China sunt pe cale sa creeze impreuna o companie pentru procesarea carnii de ren, care va fi cea mai mare din Rusia, avand potentialul de a deveni cea mai mare din lume.

Compania ruseasca JSC Meat Products si compania chineza Hainan Tansini au semnat un acord sa desvolte un nou complex in Yamal Nenets Autonomous District din Rusia. Compania ruseasca va detine 51% din afacere, iar compania chineza 49% furnizand tot echipamentul necesar, tehnologia si investitiile si luand vanzarile produselor finite.

Capacitatea noii unitati nu este inca cunoscuta, dar previziuni preliminare ale expertilor sugereaza ca noul complex va putea produce pana la 20 000 t de carne de ren pe an. Expertii estimeaza ca investitia in aceasta unitate de procesare va atinge 167 m de dolari.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...