Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rusia va produce 6,7 milioane de tone de carne rosie pana la sfarsitul anului

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Rusia va produce peste 6,7 milioane de tone de carne rosie pana la sfarsitul anului, in timp ce consumul va urca pana la 9,14 milioane de tone, spune Minsitrul rus al Agriculturii, Elena Skrynnik, citat de presa locala.
Conform aceleiasi surse, ca rezultat al cresterii industriale si adoptarii unor taxe vamale pentru reglarea preturilor, importurile de carne din Rusia au scazut in acest an cu pana la 30%. Ministrul a mai estimat ca, pana in 2012, productia locala de carne va creste cu 12 procente, prin implementarea programelor sectoriale pentru cresterea animalelor ca si a unor programe regionale de dezvoltare economica. Astfel, importurile de carne ale Rusiei nu vor mai depasi 18% in 2012, adica vor fi la jumatate comparativ cu anul trecut.

Controale ANSVSA în industria avicolă
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Începând cu luna august a anului trecut, ANSVSA a demarat o acțiune tematică de control, la nivel național, pentru a verifica modul în care operatorii din industria avicolă respectă condițiile sanitare veterinare și de siguranță a alimentelor referitoare la producerea ouălor și a produselor din ouă, destinate...

Tendințe în utilizarea antioxidanților naturali în carne și produse din carne (II)
Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 21 februarie 2018

Având în vedere interesul deosebit pentru tema utilizării antioxidanților naturali în carne și produsele din carne, continuăm publicarea studiului realizat de Yogesh Kumar, Deep Narayan Yadav, Tanbir Ahmad și Kairam Narsaiah, cercetători ai Institute of  Food Technologists din Birmingham, document care poartă titlul original ”Recent...