Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ruşii vând la New York cei mai scumpi colţunaşi cu carne

Autor: Meat MIlkjoi, 16 ianuarie, 2014

Restaurantul Golden Gates din New York a fost deschis de emigranţi ruşi şi a devenit cunoscut datorită colţunaşilor cu carne, o mâncare rusă tradiţională.

În prezent, colţunaşii cu carne de la Golden Gates sunt consideraţi cei mai scumpi datorită reţetei deosebite. În timpul preparării, bucătarul foloseşte trei feluri de carne – carne de porc, de vită şi de elan. Secretul acestei reţete rafinate sunt glandele unor hamsii cunoscute sub denumirea de peşte-torţă tăiate mărunt.

O porţie de 8 colţunaşi costă 2.400 de dolari. Iar o porţie de 16 colţunaşi, 4.400 de dolari. (romanian.ruvr.ru)

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...