Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

S-a decis: romania va relua exportul de carne de porc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Mediafax) Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, a declarat ca Romania va exporta in tarile Uniunii Europene zeci de mii de tone de carne de porc anual, incepand cu 2012, dupa ce Comisia Europeana si-a dat acordul pentru reluarea exporturilor incepand cu 1 ianuarie.

„Comisia Europeana si-a dat acordul pentru ca Romania sa poata exporta carne de porc in tarile UE, incepand cu 1 ianuarie 2012. Este o mare realizare, pentru ca se vor rezolva astfel problemele acestui sector”, a spus Tabara.

Livrarile de carne si produse procesate din carne de porc provenind de la firme romanesti pentru piata UE au fost interzise din anul 2003, deoarece Romania folosea pentru eradicarea pestei porcine clasice vaccinarea porcilor.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...