Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

S-a deschis targul de produse traditionale si ecologice in piata crangasi

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Prima editie a Targului de produse traditionale si ecologice, organizat in Complexul Agroalimentar Crangasi, s-a desfasurat week-end-ul trecut, urmand sa devina o prezenta permanenta la sarsit de saptamana si un punct de atractie pentru locuitorii Sectorului 6 si nu numai, informeaza AmosNews.

Palinca, dulceata de casa, painea tararaneasca si cozonacul proaspat, branzeturile traditionale de la Bran sau Sirnea, bomboanele dacice din Maramures, mierea de salcam si prajiturile preparate dupa vechi retete romanesti, sunt doar cateva dintre bunatatile care vor putea fi degustate si cumparate, la sfarsit de saptamana, de la producatorii veniti din toata tara pentru a-si prezenta produsele.

Organizat cu sprijinul Primariei Sector 6 si al Administratiei Pietelor in cea mai moderna piata din Bucuresti, targul isi propune sa promoveze producatorii traditionali, oferind celor aproape 150.000 de locuitori deserviti de Complexul Agroalimentar Crangasi, si tuturor bucurestenilor, alternativa produselor naturale, direct de la sursa.

Micii producatori beneficiaza de o platforma ideala de expunere si comercializare a alimentelor traditionale, in conditii de igiena si siguranta, in cel mai mare si mai populat sector al Capitalei. Targul de produse traditionale si ecologice va fi deschis in fiecare week-end, sambata intre orele 7.00 – 21.00 si duminica intre 7.00 – 15.00.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...