Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

S-a deschis targul de produse traditionale si ecologice in piata crangasi

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Prima editie a Targului de produse traditionale si ecologice, organizat in Complexul Agroalimentar Crangasi, s-a desfasurat week-end-ul trecut, urmand sa devina o prezenta permanenta la sarsit de saptamana si un punct de atractie pentru locuitorii Sectorului 6 si nu numai, informeaza AmosNews.

Palinca, dulceata de casa, painea tararaneasca si cozonacul proaspat, branzeturile traditionale de la Bran sau Sirnea, bomboanele dacice din Maramures, mierea de salcam si prajiturile preparate dupa vechi retete romanesti, sunt doar cateva dintre bunatatile care vor putea fi degustate si cumparate, la sfarsit de saptamana, de la producatorii veniti din toata tara pentru a-si prezenta produsele.

Organizat cu sprijinul Primariei Sector 6 si al Administratiei Pietelor in cea mai moderna piata din Bucuresti, targul isi propune sa promoveze producatorii traditionali, oferind celor aproape 150.000 de locuitori deserviti de Complexul Agroalimentar Crangasi, si tuturor bucurestenilor, alternativa produselor naturale, direct de la sursa.

Micii producatori beneficiaza de o platforma ideala de expunere si comercializare a alimentelor traditionale, in conditii de igiena si siguranta, in cel mai mare si mai populat sector al Capitalei. Targul de produse traditionale si ecologice va fi deschis in fiecare week-end, sambata intre orele 7.00 – 21.00 si duminica intre 7.00 – 15.00.

Soluții FrieslandCampina Kievit, pentru produse ready meal-clean label
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 noiembrie 2018

Compania olandeză FrieslandCampina Kievit, producător mondial de ingrediente alimentare și băuturi, a realizat recent un studiu privind  tendințele și evoluțiile de pe piața produselor ready meal, indulgence și clean label, cu țintă directă asupra savorii.   Utilizând propria analiză a conversațiilor online, precum și...

Metro AG Metro-Nom a deschis un birou IT la Cluj-Napoca
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Metro AG Metro-Nom și-a deschis cel de-al treilea birou IT românesc în Cluj-Napoca, denumit și Silicon Valley al Balcanilor, după cum informează publicația European Supermarket Magazine.   Compania mai are încă două unități IT care operează local, mai precis, în București și Brașov. Divizia IT a firmei, Metro-Nom este...