Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

S-a lansat www.bitsoftware.eu, noul site al bitsoftware srl

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

BITSoftware anunta relansarea site-ului web al companiei intr-o noua forma grafica si de continut, la adresa www.bitsoftware.eu. Noul site se adreseaza tuturor clientilor si partenerilor de afaceri ai companiei, precum si potentialilor clienti interesati de solutii inteligente de gestiune a afacerii, care pot gasi pe noua platforma www.bitsoftware.eu toate informatiile de care au nevoie, atat in format clasic, cat si sub forma de demo-uri de produs.

Principalelor sectiuni ale www.bitsoftware.eu sunt:
Solutii – contine intreg portofoliul de produse de business oferite de BITSoftware, structurat pe categorii distincte: ERP, CRM, Business Intelligence, E-Commerce, Cloud computing/SaaS, GoogleApps, Socrate Salarii.

Servicii – o gama completa de servicii este furnizata de BITSoftware: implementare si consultanta, mentenanta si suport, training si certificari, evaluare, personalizarea produsului, administrarea serviciilor IT.

Comunitate – marci nationale si companii din diverse industrii se bazeaza pe produsele si serviciile companiei, BITSoftware avand la acest moment mai mult de 150 de clienti din aproape toate industriile importante. In plus, BITSoftware aer relatii stranse cu leaderii din industrie: Compiere, Google, Microsoft, Oracle.

Resurse – daca vreti sa stiti cum pot sa va ajute solutiile propuse de BITSoftware, cel mai bine ar fi sa vedeti ce am facut deja pentru companii importante din Romania si Europa, parcurgand o parte dintre studiile noastre de caz. Tot aici puteti parcurge brosurile sau urmari demo-urile de produs existente pentru a afla mai multe despre functionalitatile sistemelor noastre, puteti descarca gratuit sistemul ERP/CRM SocrateOpen si va puteti inscrie pe forumul dedicat pentu a posta intrebari legate de produs si implementare.

Stiri – aici puteti afla ultimele informatii referitoare la lansarea de noi versiuni ale produselor BITSoftware, despre noi implementari sau despre evenimentele pe care compania le organizeaza sau la care participa. Puteti sa va abonati la newsletterul BIT pentru a primi automat ultimele comunicate.

Noua platforma web va permite, de asemenea, sa aflati, in doua sectiuni distincte, tot ce va intereseaza in legatura cu principalele produse oferite de BITSoftware, sistemele ERP Socrate+ si SocrateOpen (caracteristici si beneficii, extensii, versiuni, preturi, platforma si specificatii tehnice etc), putand vizualiza inclusiv un tabel cu comparatia intre cele doua produse.

EuroCommerce: Directiva UTPs protejează multinaționalele, lovind în retail, fermieri, IMM-uri și consumatori
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 17 octombrie 2018

Vorbind după votul comisiei AGRI din Parlamentul European, care a modificat regulile Directivei privind comportamentul abuziv al comercianților în relațiile cu furnizorii (UTPs)., directorul general al EuroCommerce, Christian Verschueren, a avertizat că dezbaterea și votul în Parlament au determinat o ”vânătoare de vrăjitoare”,...

A avut loc a 14-a reuniune a Grupului de Lucru LEADER
Autor: meatmilk  /   miercuri, 17 octombrie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Rețeaua Națională de Dezvoltare Rurală, a organizat în perioada 11-12 octombrie 2018, la Gura Humorului cea de-a 14-a reuniune a Grupului de Lucru LEADER (GLL), cu tematica: Infrastructură socială și cooperare - sM 19.3.   La eveniment au participat experți...