Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

S-a pus sechestru pe mărfurile Gidacom

Autor: Meat MIlkvineri, 9 mai, 2014

Distribuitorul de carne ieşean Gidacom, al cărui nume a apărut recent în scandalul la nivel naţional legat de furnizarea de produse stricate către magazinele de profil din ţară, are conturile bancare blocate de către DIICOT, instituţia care derulează o anchetă vastă şi complexă în acest caz.

Dosarul se înscrie în seria de acțiuni judiciare menite să elimine corupția și evaziunea din sectorul de carne al României, acțiune de ample dimensiuni care a demarat în forță la începutul acestui an.

O încercare a administratorului Gheorghe Grumăzescu de ridicare a sechestrului a fost respinsă la mijlocul lunii trecute de către magistraţii din Bucureşti. (topiasi.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...