Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

În S1, profit în creștere pentru Agrarius

Autor: Meat MIlkmiercuri, 8 octombrie, 2014

Compania germană Agrarius, listată pe bursa de la Frank­furt şi care exploatează peste 4.000 de hectare de teren arabil în judeţul Timiş, a făcut 0,7 milioane de euro profit net în prima jumătate a anului, în creştere cu 18% faţă de perioada si­milară anterioară, informeaza Ziarul financiar.

Compania şi-a bugetat afaceri de 3,5 milioane de euro în acest an şi a încasat 1,1 milioane de euro în prima jumătate a anului, însă grosul încasărilor urmează să vină în ultimele luni după ce vor fi vândute recoltele din această vară şi toamnă.

„Per total, încasările din recolta din acest sezon sunt în linie cu planurile pe care ni le-am făcut. Vânzarea anticipată a unei părţi din producţie – la un preţ atractiv din punctul de ve­de­re al nivelului de azi – a făcut ca încasările să fie afectate doar parţial de scăderea preţurilor“, a spus Ottmar Lotz, şeful Agrarius. (Mai multe, pe www.zf.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...