Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

În S1, Vascar a avut o creștere de 14 %

Autor: Meat MIlkjoi, 11 august, 2016

Vascar Vaslui, producătorul meze­lurilor şi conservelor din gama „Moldova în Bucate“, a înregistrat un avans de 14% al cifrei de afaceri în primele şase luni ale anului comparativ cu perioada similară a anului trecut.  Compania nu a precizat valoarea cifrei de afaceri.

 

Potrivit companiei, cea mai importantă evoluţie a fost înregistrată pe seg­mentul preparatelor din carne, unde vânzările au crescut cu 24% în perioada menţionată, faţă de primul semestru al anului trecut şi o creştere în volum de 26%.

 

„Extinderea distribuţiei în Bucureşti, prin creşterea semnifi­ca­tivă a numărului de magazine tradi­ţionale partenere, şi dezvoltarea reţelei de IKA susţin obiectivul nostru stra­tegic de a deveni un brand naţional pre­ferat de toţi românii, indiferent de regiunea de unde provin“, spune Vlad Ciuburciu, director de marketing Vascar.

 

Compania avea la finalul anului trecut o cotă de piaţă de 3% în cate­goria mezelurilor, 4% în categoria pateu şi 6,4% în categoria de mâncare şi carne la conservă. Vascar a înregistrat în 2015 o cifră de afaceri de 61,2 mil. lei, faţă de 59,3 mi. lei în anul anterior.

Grupul GrECo JLT a devenit Partener al Conferinței Internaționale Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Compania GrECo JLT, un nume de referință al pieței de consultanță a riscului și al asigurărilor, a devenit Partener al conferinței Meat Milk 2018. GrECo JLT va fi reprezentată de domnul Eduard Simionescu, General Manager, acela care, în ședința generală din ziua de 10 mai va susține prezentarea cu titlul ”Gestionarea riscurilor...

SGS România a devenit Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Prestigioasa companie SGS România a devenit partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Compania va fi reprezentată prin Divizia sa de Agricultură și Alimentație, prin domnul Tudor Suciu-Coordonator de Afaceri, urmând să...