Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

În S1, Vascar a avut o creștere de 14 %

Autor: Meat MIlkjoi, 11 august, 2016

Vascar Vaslui, producătorul meze­lurilor şi conservelor din gama „Moldova în Bucate“, a înregistrat un avans de 14% al cifrei de afaceri în primele şase luni ale anului comparativ cu perioada similară a anului trecut.  Compania nu a precizat valoarea cifrei de afaceri.

 

Potrivit companiei, cea mai importantă evoluţie a fost înregistrată pe seg­mentul preparatelor din carne, unde vânzările au crescut cu 24% în perioada menţionată, faţă de primul semestru al anului trecut şi o creştere în volum de 26%.

 

„Extinderea distribuţiei în Bucureşti, prin creşterea semnifi­ca­tivă a numărului de magazine tradi­ţionale partenere, şi dezvoltarea reţelei de IKA susţin obiectivul nostru stra­tegic de a deveni un brand naţional pre­ferat de toţi românii, indiferent de regiunea de unde provin“, spune Vlad Ciuburciu, director de marketing Vascar.

 

Compania avea la finalul anului trecut o cotă de piaţă de 3% în cate­goria mezelurilor, 4% în categoria pateu şi 6,4% în categoria de mâncare şi carne la conservă. Vascar a înregistrat în 2015 o cifră de afaceri de 61,2 mil. lei, faţă de 59,3 mi. lei în anul anterior.

Aqua DP își va expune tehnologiile la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Compania Aqua DP, una dintre numele de referință din domeniul tehnologiilor destinate prezervării mediului, furnizor al soluțiilor Microcat, își va expune ultima ofertă de produse și tehnologii în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.   Aqua DP furnizează:   STAȚII DE EPURARE: Instalații...

Muller Dairy a fost preluată de Central Bottlings Co. Ltd.
Autor: meatmilk  /   vineri, 1 martie 2019

(Comunicat) Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Central Bottlings Company Ltd achiziţionează de la Molkerei Alois Muller GmbH & CO KG participaţia deţinută de acesta la capitalul Muller Dairy Ro SRL.   În acest fel, The Central Bottlings rămâne unic acţionar al companiei Muller Dairy Ro SRL. Anterior...