Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

În S1, Vascar a avut o creștere de 14 %

Autor: Meat MIlkjoi, 11 august, 2016

Vascar Vaslui, producătorul meze­lurilor şi conservelor din gama „Moldova în Bucate“, a înregistrat un avans de 14% al cifrei de afaceri în primele şase luni ale anului comparativ cu perioada similară a anului trecut.  Compania nu a precizat valoarea cifrei de afaceri.

 

Potrivit companiei, cea mai importantă evoluţie a fost înregistrată pe seg­mentul preparatelor din carne, unde vânzările au crescut cu 24% în perioada menţionată, faţă de primul semestru al anului trecut şi o creştere în volum de 26%.

 

„Extinderea distribuţiei în Bucureşti, prin creşterea semnifi­ca­tivă a numărului de magazine tradi­ţionale partenere, şi dezvoltarea reţelei de IKA susţin obiectivul nostru stra­tegic de a deveni un brand naţional pre­ferat de toţi românii, indiferent de regiunea de unde provin“, spune Vlad Ciuburciu, director de marketing Vascar.

 

Compania avea la finalul anului trecut o cotă de piaţă de 3% în cate­goria mezelurilor, 4% în categoria pateu şi 6,4% în categoria de mâncare şi carne la conservă. Vascar a înregistrat în 2015 o cifră de afaceri de 61,2 mil. lei, faţă de 59,3 mi. lei în anul anterior.

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.   Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada...