Cu bucurie si gand bun la toata lumea
Boier Sorin a lu’ Minea ot Angst, boier Mihail ot Smithfield si dregatoria
infoALIMENT dau de stire sa afle tot norodul de fiece stare a fi el ca, in cinsp’ce undrea, la doua ceasuri dupa adormirea gainilor (15 decembrie, ora 19, pentru corporatisti si multinationale), in casele cele mari ale boierului Nicolae Ghica-Budesti de pe drumul Kiseleff-ului, alea la care li se spune acu’ Muzeul Taranului Roman, va fi mare sfat boieresc cu intelepte dar vesele glasuiri, pentru a se pune la cale despre ce, si cum, ca romanul sa manance numa porc din batatura lui si nu din cele strainataturi, sfatul numindu-se, dupa vremuri, Porkshop, editia a VI-a:100 % romanesc.
Si mare placere ati face boierilor numiti in cesta vestire, daca va veti aduna lor, ca, dupa sfat, fi-va mare zaiafet cu muzici si dantuiri, ca semn ca pomana ce i se va face porcului nu va fi spre savarsirea lui, ci spre indestularea la intreg natul, acum si in veac
Intaresc cu numele lor,
Boier Minea ot Angst,
Boier Mihail ot Smithfield
si
Dregatoria infoALIMENT
Va asteptam, asadar, in ziua de 15 decembrie, ora 19, la Clubul Taranului Roman din str. Monetariei nr. 3, Sector 1, Bucuresti, acolo unde va avea loc a VI-a editie a manifestarii PORKSHOP 2011 care se va desfasura sub titulatura 100 % romanesc.
Va rugam sa confirmati participarea la e-mail: office@infoaliment.ro. Persoana de contact: Elena Radu, tel: 0761.369.436, e-mail: elena.radu@infoaliment.ro