Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Să ne vedem sănătoși, inclusiv la emisiunea Meat.Milk., și în 2018!

Autor: Ilie Stoianluni, 18 decembrie, 2017

Deși prin unele părți ale țării a nins, 2017 se termină într-o ceață cum nu a mai fost. Temerile pentru viitor sunt mai mari ca oricând. Lucruri ciudate se întâmplă în lume și în țară și totul parcă băltește într-o incertitudine mai mare ca pătura de nori care stă de-asupra țării.

 

Rememorând, 2017 a fost și el ciudat, cu mari fluctuații pentru fermieri, procesatori și retail. De-alungul anului, mulți pe care i-am întrebat cum le-au mers afacerile, au răspuns: ”Bine”. Să dea domnul să fie așa! Cu fermieri ceva mai bugați, cu firme de procesare solide și cu vânzări din ce în ce mai mari, putem avea argumente pentru un 2018 mai bun. Dar va fi!?

 

Dacă ar depinde doar de priceperea oamenilor care lucrează în sectoarele de carne și lapte ale României, nu ne îndoim că va fi. Dar nu știu cum se întâmplă că, exact când lucrurile par a intra pe un făgaș bun, guvernanții vin și pun piedici peste piedici, cele de acum părând a fi mai mari ca niciodată.

 

Țara are mulți oameni bun și frumoși, asemeni dumneavoastră, care citiți aceste rânduri și care, mai presus de orice, vă faceți chinul de zi cu zi pentru a vă păstra afacerile în picioare, fie că vorbim de ferme, fie că vorbim de fabrici, fie că vorbim de magazine, mari sau mici. Ar fi bine să fie lăsați să muncească în liniște. Dar, se va întâmpla așa!? Nu știm.

 

Știm, însă că, în fața dumneavoastră ne înclinăm cu respect, asigurându-vă că vă vom rămâne prieteni și pe viitor, asigurându-vă că vă vom acorda tot ajutorul, după puterile, priceperea și competențele noastre și în anul care va veni, asigurându-vă că revista Meat.Milk. va fi și mai bună, că Expo-Conferința Internațională cu același nume, care va avea loc în zilele de 10 și 11 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, a fost regândită pentru a fi și ea mai bună, mai plină de informații dar și ușor mai lejeră ca program, și, ca noutate, asigurându-vă că emisiunea Meat.Milk. care va debuta pe postul Agro TV și pe care o vom realiza pentru dumneavoastră, va fi forumul dumneavoastră săptămânal de dezbatere, legătura dumneavoastră cu strada și consumatorii, pentru că de ei depinde, în ultimă instanță, totul.

 

Și, pentru că, din data de 21 decembrie și până în 8 ianuarie 2018 agenția infoGROUP intră în vacanță, vă spunem La Mulți Ani, oameni buni, să ne vedem săntoși și la anul!

Centenarul Marii Uniri: Mesajul revistei Meat.Milk
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

Acum, la ceas de dublă sărbătoare, a Zilei Naționale și a Centenarului Marii Uniri, gândul ne zboară la tot ce a însemnat și înseamnă România, la tot ce a însemnat și înseamnă agro-industria acestei țări.   Gândul ne duce la sudoarea fermierului, la pasiunea pe care procesatorii o pun în munca lor, la eforturile...

Indagra 2018: Centenar fără lapte și lactate!!!???
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 31 octombrie 2018

Debutul târgului Indagra 2018 a avut darul de a ne lăsa un gust amar, dar de la bun început ținem să precizăm că Romexpo nu a avut nicio vină pentru acest lucru. Iată lucrurile, iată faptele.   Anunțat cu surle și trâmbițe în mesaje pe mail-urile de serviciu, în ziua de 31 octombrie, adică, în ziua inaugurală a...