Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sacrificarile interne reduse cresc importurile sud-coreene de carne de vita

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Importurile sud-coreene de carne de vita au crescut cu 21% fata de anul trecut, respectiv cu 21.575 de tone, scrie presa internationala. La cresterea importurilor au contribuit cererea in crestere dar si numarul mai mic al sacrificarilor de animale de pe piata interna.

Aceasta a insemnat vanzari mai bune atat pentru Australia cat si pentru Statele Unite. Daca importurile din Australia au crescut cu 17% dupa primele sapte luni ale anului, cu 11.648 tone, pana la 76.649 tone, cele americane au crescut cu 56%. Din America, in Coreea de Sud au ajuns 44.591 de tone de carne de vita.

In 2009, carnea de vita furnizata in Coreea de Sud din surse interne a reprezentat aproape 50% din carnea consumata, iar exporturile australiene au reprezentat 58% din totalul cantitatii procesate, urmate de cele din SUA, cu 26% si Noua Zeelanda, cu 15%.

EDA, dezamăgită de limitarea Observatorului laptelui de către P.E.
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 23 mai 2018

Asociația Europeană a Producătorilor de Lactate (EDA) a declarat că regretă direcția adoptată de Comisia pentru agricultură a Parlamentului European (COMAGRI) prin votul privind raportul deputatului Herbert Dorfmann, acela care susținea întărirea rolului Observatorului laptelui. În opoziție, însă, parlamentarii europeni au votat...

Top-ul lunii aprilie al vizibilității în online a mărcilor de carne
Autor: meatmilk  /   miercuri, 23 mai 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ulvizibilitatii marcilor de carne si produse din carne, in online, pentru luna aprilie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai...