Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Safir: Idei de mese sănătoase ușor de pregătit, pentru copii

Autor: meatmilkluni, 7 mai, 2018

O regulă de bază pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor este o alimentație sănătoasă, bazată pe mese gătite, servite la ore potrivite. Programul încărcat nu permite deseori părinților să gătească atât de des pe cât și-ar dori, motiv pentru care produsele de-a gata reprezintă soluția la care mulți dintre ei apelează.

 

Având la bază acest obiectiv, răspunzând la necesitățile și dorințele consumatorului,”Fomică?”, brandul de preparate și semipreparate românești, făcute doar din carne de pui și condimente naturale, dezvoltat de Grupul de firme Safir, este alegerea de încredere pentru o masă sănătoasă și diversificată.

 

Ți-e Fomică? PUI LA GHIOZDAN o sănătoasă gustărică

 

Dorința de a găsi formula culinară perfectă pentru o masă care să fie pe placul copiilor, gustoasă, sănătoasă, pregătită în timp record, poate fi îndeplinită simplu și rapid cu produsele gata pregătite ”Fomică?”, din gama PUI LA GHIOZDAN.

Chiftelele de pui și cârnații afumați de pui sunt numai buni de pus la pachețel sau de servit dimineața, la micul dejun, deoarece împlinesc pofta de mâncare ca la mama acasă.

 

PUI LA CALD Degețele crocănțele din piept de pui, pe gustul copilului

 

Produsele parțial gătite din gama PUI LA CALD sunt ideale pentru o masă sănătoasă și savuroasă, simplu de servit și rapid de pregătit.

 

Degețelele din piept de pui, făcute din carne proaspătă și condimente naturale sunt foarte bune pentru orice piticot, datorită gustului adevărat de pui, al crustei crocante și a cărnii fragede care parcă se topește în gură. Doar le încălzești și masa este gata, pentru ca tu să fii un părinte împăcat că cel mic este bine hrănit și cu masa oferită mulțumit.

 

Produse românești de încredere, ambalate în condiții adecvate

 

Siguranța alimentară primează, de aceea produsele ”Fomică?” sunt ambalate în atmosferă controlată (ATM), cu termen de valabilitate menționat, astfel încât, când ambalajul este desfăcut, proprietăţile cărnii sunt neschimbate, iar gustul preparatelor la fel de apetisant.

 

Bucură-ți puiul de om cu o masă sănătoasă și gustoasă, chiar și atunci când nu ai timp să gătești!

 

C.C. a pus în discuție publică preluarea Betty Ice de către Unilever
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Consiliul Concurenței supune dezbaterii publice angajamentele propuse de Unilever South Central Europe SA pentru a elimina îngrijorările de natură concurențială în contextul preluării companiei Betty Ice.   Grupul Unilever îşi desfăşoară activitatea în industria bunurilor de consum, furnizând bunuri din toate...

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...