Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Safkar: Perioada de iarna este cea mai slaba, ne bazam pe companiile mari, ce vor sa prinda investitii pe anul in curs

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Compania Express Diesel, care a adus in anul 2003 brandul Safkar in Romania, estimeaza o perioada mai slaba pentru vanzari in aceasta iarna pe segmentul frigorific, abordat prin produsele Safkar. Infiintata in anul 2000, compania Express Diesel s-a concentrat initial pe sistemele de injectie Diesel Bosch, oferind o gama variata de servicii, de la diagnosticare pana la reparatii pentru toate tipurile de pompe de injectie si injectoare, montate atat pe autoturisme, cat si pe utilitare, autocamioane, autobuze, utilaje industriale.

Din 2003, compania a devenit unicul importator al sistemelor de A/C (aer conditionat), refrigerare si congelare marca SAFKAR. Compania comercia­lizeaza unitati SAFKAR pentru autoutilitare frigorifice, autocare si piese de schimb pentru toate unitatile marca SAFKAR. Sistemele importate asi­gura temperaturile pentru autoutilitare de la 3mc<>36mc, au precizat pentru „Fabrica de Carne” reprezentantii Express Diesel. Compania ofera solutii de transport in domeniul frigorific pentru produse ce necesita temperaturi intre -20 de grade Celsius si +10 grade Celsius.

Produsele sunt realizate astfel incat spatiul de transport sa fie optimizat, iar sistemele de refrige­rare functioneaza cu combustibil putin poluant. Compania se adreseaza oricarui tip de client. „O vorba din retea spune: «In loc de un client cu 50 de masini, mai bine 50 de clienti cu cate o masina», explica Costel Tartau, reprezentant al Express Diesel, orientarea companiei catre clientii din zona companiilor mici si mijlocii.

Spre deosebire de producatorii din industria alimentara, compania spune ca sezonul de iarna este cel mai slab pentru vanzari, iar in aceasta perioada serviciile sunt solicitate de companiile mari. „Perioada de iarna este cea mai slaba, ne bazam pe companiile mari ce vor sa prinda investitii pe anul in curs”, explica Tartau. Acesta precizeaza ca cele mai solicitate produse sunt instalatiile de refrigerare pentru volum de 3mc<>17mc. Express Diesel are 13 dealeri in toata tara si tot atatea puncte de service pe teritoriul Romaniei. Stocul de produse este dotat cu majoritatea produselor Safkar, dar poate aduce orice tip de unitate in 14 zile de la producator.

Compania turceasca vinde o gama extrem de larga de produse, de la sisteme de aer conditionat pentru autobuze, microbuze si pentru trenuri si metrou, pana la aparate frigorifice ce pot fi instalate in masinile de trasportat marfa.

Penguen 200 este un sistem de racire cu manivela, pretabil pentru volume intre 9 metri cubi si 11 metri cubi. Sistemul asigura o temperatura de zero pana la plus cinci grade Celsius, avand in acelasi timp dimensiuni reduse. Penguen 485 este creat pentru trei volume de transport, respectiv 26 metri cubi, 42 metri cubi si 50 metri cubi. Dimensiunile sunt mai mari, respectiv evaporatorul are 243 mm inaltime, 801 mm grosime si o lungime de 1.376 milimetri. Condensatorul are 460 mm inaltime, 590 mm grosime si 1.480 mm in lungime. Acestea sunt doar doua dintre dispozitivele mecanice de racire pentru transportul marfii pe care Safkar le are in portofoliu.

Compania produce si comercializeaza si o serie de aparate electrice pentru racire, destinate transportului de marfa. Penguen 230 E a fost creat pentru o capacitate de racire de 16 pana la 19 metri cubi. Aparatul are o putere de racire a aerului intre 0 si 5 grade Celsius si cantareste 95 de kilograme. Lungimea dispozitivului de racire Penguen 230 E nu depaseste 1.075 milimetri. Proiectat pentru un volum mai mare, Penguen 485 E are o capacitate de racire de la -18 grade Celsius pana la +5 grade Celsius. Aparatul este disponibil pentru trei volume de racire, respectiv 26 metri cubi, 42 metri cubi si 50 metri cubi. In cazul acestui aparat, dimensiunile sunt mai mari si cantareste aproape 170 de kilograme.

Alege produse profesionale de refrigerare de la TC România
Autor: meatmilk  /   vineri, 25 ianuarie 2019

(Comunicat) De la firma TC Romania nu numai ca se pot achizitiona echipamente pentru supermarketuri, depozite, productie de alimente, cafenele si restaurante,  compania ofera si un ciclu complet de servicii necesare pentru a lansa astfel de produse frigorifice.   Avand in vedere ca aceste echipamente frigorifice sunt proiectate pentru...

TC România: Cum se întrețin corect vitrinele frigorifice
Autor: meatmilk  /   joi, 17 ianuarie 2019

(Comunicat) Există anumite sfaturi de utilizare simple pentru ca echipamentele de refrigerare, mai ales vitrinele frigorifice, achiziționate de la TC România, să vă deservească pentru o perioadă lungă, fără probleme care să necesite reparații complexe și costisitoare.   Întreținerea corectă a echipamentelor producătoare...