Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Salamul de Sibiu de la Reinert, desemnat Produs al Anului

Autor: Meat MIlkmiercuri, 14 mai, 2014

Media Concept Store, agentia de comunicare ce reprezinta proiectul “Produsul Anului” in Romania a acordat premiile asociate acestei competitii aflata la a 5-a editie, in cadrul unei Gale, care s-a desfasurat la Hotel Marriott, in data de 7 Mai, anunta revista Progresiv.

“Editia din acest an continua in spiritul diversificarii categoriilor, noi tipuri de produse, de genul suplimentelor alimentare, acceptand provocarea de a se se supune testului consumatorilor  si a se inscrie in cursa pentru a fi desemnate ”Produsul Anului 2014”, in materie de inovatie”, a declarat Mihaela Paduraru, Project Manager “Produsul Anului” din partea Media Concept Store.

Printre cele cinci branduri castigatoare se numara si Salamul de Sibiu produs de Reinert, acesta avand permisiunea de a purta eticheta rosie “Produsul Anului” timp de 12 luni,  incepand cu luna mai a acestui an. Celelate produse sunt: Ariel 3in1 PODS (Procter&Gamble),  Activia Mic Dejun (Danone), Tedi Go! (Tymbark), Supramax articulatii (Zdrovit Romania), MemoPlus 2 Go (Walmark Romania).

Produsul Anului este cel mai amplu studiu realizat pe consumatorii romani,in urma caruia este premiata inovatia in categoria bunurilor de larg consum. Conceptul care anima ”Produsul Anului” a fost introdus in Franta in urma cu 27 de ani, este prezent in peste 35 de tari si se afla intr-o continua expansiune (incluzand SUA, India si Brazilia).

Studiul s-a desfasurat in luna aprilie 2014, pe un panel de 4.000 de consumatori romani, constituit din persoane cu varsta de peste 18 ani, intr-un esantion reprezentativ la nivel national. Produsul Anului este desemnat cel care acumuleaza cel mai mare punctaj la toate cele trei criterii: atractivitate, inovatie si satisfactie. In studiu se pot inscrie toate produsele de larg consum care au avut o inovatie in ultimele 18 luni pana la data startului competitiei. (Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...