Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Salbac exporta mititei a la Șmil in anglia, italia si spania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(time4news.ro) Micii romanesti au ajuns pana in Anglia, Italia sau Spania, datorita companiei Salbac, aceea care a gasit solutia pentru a rentabiliza activitatea: carnea ramasa de la salam este folosita la mici, mai precis, micii à la Smil.

Productia a inceput in urma cu an mai mult dintr-o necesitate, dar si pentru a rentabiliza activitatea, pentru ca profiturile tot mai mici ii dau batai de cap Angelicai Șmil, directorul general al Salbac. Foarte repede au inceput si livrarile la extern, in general, in tarile unde exista comunitati de romani, dar si in marile lanturi de retail. In prezent, Salbac produce circa 55 de tone de mici pe luna, dintr-un total de 60 de tone de prospaturi.

Se spera ca in 2013 sa ajunga la o productie de 100 de tone pe luna. De altfel, nici nu pare imposibil, mai ales ca toate obiectivele pe care si le stabileste in general le atinge.

Asa de exemplu, cand si-a bugetat cifra de afaceri pentru acest an, toata lumea a zis ca suntem nebuni, mai ales ca scade piata, povesteste Smil. Acum, nu-si mai face probleme ca nu o sa atinga cresterea de 20% a cifrei de afaceri programata pentru 2012, este preocupata mai mult de profitabilitate care lasa de dorit.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...