Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Salbac exporta mititei a la Șmil in anglia, italia si spania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(time4news.ro) Micii romanesti au ajuns pana in Anglia, Italia sau Spania, datorita companiei Salbac, aceea care a gasit solutia pentru a rentabiliza activitatea: carnea ramasa de la salam este folosita la mici, mai precis, micii à la Smil.

Productia a inceput in urma cu an mai mult dintr-o necesitate, dar si pentru a rentabiliza activitatea, pentru ca profiturile tot mai mici ii dau batai de cap Angelicai Șmil, directorul general al Salbac. Foarte repede au inceput si livrarile la extern, in general, in tarile unde exista comunitati de romani, dar si in marile lanturi de retail. In prezent, Salbac produce circa 55 de tone de mici pe luna, dintr-un total de 60 de tone de prospaturi.

Se spera ca in 2013 sa ajunga la o productie de 100 de tone pe luna. De altfel, nici nu pare imposibil, mai ales ca toate obiectivele pe care si le stabileste in general le atinge.

Asa de exemplu, cand si-a bugetat cifra de afaceri pentru acest an, toata lumea a zis ca suntem nebuni, mai ales ca scade piata, povesteste Smil. Acum, nu-si mai face probleme ca nu o sa atinga cresterea de 20% a cifrei de afaceri programata pentru 2012, este preocupata mai mult de profitabilitate care lasa de dorit.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...