Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Salbac exporta mititei a la Șmil in anglia, italia si spania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(time4news.ro) Micii romanesti au ajuns pana in Anglia, Italia sau Spania, datorita companiei Salbac, aceea care a gasit solutia pentru a rentabiliza activitatea: carnea ramasa de la salam este folosita la mici, mai precis, micii à la Smil.

Productia a inceput in urma cu an mai mult dintr-o necesitate, dar si pentru a rentabiliza activitatea, pentru ca profiturile tot mai mici ii dau batai de cap Angelicai Șmil, directorul general al Salbac. Foarte repede au inceput si livrarile la extern, in general, in tarile unde exista comunitati de romani, dar si in marile lanturi de retail. In prezent, Salbac produce circa 55 de tone de mici pe luna, dintr-un total de 60 de tone de prospaturi.

Se spera ca in 2013 sa ajunga la o productie de 100 de tone pe luna. De altfel, nici nu pare imposibil, mai ales ca toate obiectivele pe care si le stabileste in general le atinge.

Asa de exemplu, cand si-a bugetat cifra de afaceri pentru acest an, toata lumea a zis ca suntem nebuni, mai ales ca scade piata, povesteste Smil. Acum, nu-si mai face probleme ca nu o sa atinga cresterea de 20% a cifrei de afaceri programata pentru 2012, este preocupata mai mult de profitabilitate care lasa de dorit.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...