Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Salbac exporta mititei a la Șmil in anglia, italia si spania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(time4news.ro) Micii romanesti au ajuns pana in Anglia, Italia sau Spania, datorita companiei Salbac, aceea care a gasit solutia pentru a rentabiliza activitatea: carnea ramasa de la salam este folosita la mici, mai precis, micii à la Smil.

Productia a inceput in urma cu an mai mult dintr-o necesitate, dar si pentru a rentabiliza activitatea, pentru ca profiturile tot mai mici ii dau batai de cap Angelicai Șmil, directorul general al Salbac. Foarte repede au inceput si livrarile la extern, in general, in tarile unde exista comunitati de romani, dar si in marile lanturi de retail. In prezent, Salbac produce circa 55 de tone de mici pe luna, dintr-un total de 60 de tone de prospaturi.

Se spera ca in 2013 sa ajunga la o productie de 100 de tone pe luna. De altfel, nici nu pare imposibil, mai ales ca toate obiectivele pe care si le stabileste in general le atinge.

Asa de exemplu, cand si-a bugetat cifra de afaceri pentru acest an, toata lumea a zis ca suntem nebuni, mai ales ca scade piata, povesteste Smil. Acum, nu-si mai face probleme ca nu o sa atinga cresterea de 20% a cifrei de afaceri programata pentru 2012, este preocupata mai mult de profitabilitate care lasa de dorit.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...