Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Salbac sa, printre campionii business-ului

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Miercuri 23 noiembrie, in cadrul festivitatii Campioni in business-2011 organizata de Ziarul financiar, in colaborare cu Enterprise Investors, BCR si Triple Helix, compania bacauana Salbac SA a primit Premiul al doilea-Zona Moldova, in cadrul categoriei firmelor cu o cifra de afaceri de peste 40 de milioane de lei.

Premiul a fost acordat pentru performantele economice deosebite inregistrate in anul 2010, cand, compania bacauana a avut o cifra de afaceri de 62, 9 milioane de lei.

Dupa cum au anuntat organizatorii, la stabilirea clasamentelor au fost luate in calcul atat nivelul economic al competitorilor, cat si rata de crestere. Din pacate, din randul celor 18 firme premiate, singura care activeaza in industria alimentara nu a fost decat firma adiacenta grupului Agricola International Bacau, condusa de Grigore Horoi.

Festivitatea de premiere a fost precedata de o dezbatere pe tema Oportunitati si provocari pentru antreprenorii din Estul Europei, sustinuta de Jacek Siwicki, presedinte al Enterprise Investors si Dominic Bruysneels, CEO-BCR.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...