Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Salbac sa, printre campionii business-ului

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Miercuri 23 noiembrie, in cadrul festivitatii Campioni in business-2011 organizata de Ziarul financiar, in colaborare cu Enterprise Investors, BCR si Triple Helix, compania bacauana Salbac SA a primit Premiul al doilea-Zona Moldova, in cadrul categoriei firmelor cu o cifra de afaceri de peste 40 de milioane de lei.

Premiul a fost acordat pentru performantele economice deosebite inregistrate in anul 2010, cand, compania bacauana a avut o cifra de afaceri de 62, 9 milioane de lei.

Dupa cum au anuntat organizatorii, la stabilirea clasamentelor au fost luate in calcul atat nivelul economic al competitorilor, cat si rata de crestere. Din pacate, din randul celor 18 firme premiate, singura care activeaza in industria alimentara nu a fost decat firma adiacenta grupului Agricola International Bacau, condusa de Grigore Horoi.

Festivitatea de premiere a fost precedata de o dezbatere pe tema Oportunitati si provocari pentru antreprenorii din Estul Europei, sustinuta de Jacek Siwicki, presedinte al Enterprise Investors si Dominic Bruysneels, CEO-BCR.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...