Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Salbac sa, printre campionii business-ului

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Miercuri 23 noiembrie, in cadrul festivitatii Campioni in business-2011 organizata de Ziarul financiar, in colaborare cu Enterprise Investors, BCR si Triple Helix, compania bacauana Salbac SA a primit Premiul al doilea-Zona Moldova, in cadrul categoriei firmelor cu o cifra de afaceri de peste 40 de milioane de lei.

Premiul a fost acordat pentru performantele economice deosebite inregistrate in anul 2010, cand, compania bacauana a avut o cifra de afaceri de 62, 9 milioane de lei.

Dupa cum au anuntat organizatorii, la stabilirea clasamentelor au fost luate in calcul atat nivelul economic al competitorilor, cat si rata de crestere. Din pacate, din randul celor 18 firme premiate, singura care activeaza in industria alimentara nu a fost decat firma adiacenta grupului Agricola International Bacau, condusa de Grigore Horoi.

Festivitatea de premiere a fost precedata de o dezbatere pe tema Oportunitati si provocari pentru antreprenorii din Estul Europei, sustinuta de Jacek Siwicki, presedinte al Enterprise Investors si Dominic Bruysneels, CEO-BCR.

Soluții FrieslandCampina Kievit, pentru produse ready meal-clean label
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 noiembrie 2018

Compania olandeză FrieslandCampina Kievit, producător mondial de ingrediente alimentare și băuturi, a realizat recent un studiu privind  tendințele și evoluțiile de pe piața produselor ready meal, indulgence și clean label, cu țintă directă asupra savorii.   Utilizând propria analiză a conversațiilor online, precum și...

Metro AG Metro-Nom a deschis un birou IT la Cluj-Napoca
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Metro AG Metro-Nom și-a deschis cel de-al treilea birou IT românesc în Cluj-Napoca, denumit și Silicon Valley al Balcanilor, după cum informează publicația European Supermarket Magazine.   Compania mai are încă două unități IT care operează local, mai precis, în București și Brașov. Divizia IT a firmei, Metro-Nom este...