Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Salconserv ia credit pentru investitii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de preparate din carne Salconserv, detinut de omul de afaceri Gheorghe Calburean, vrea sa suplimenteze cu un milion de euro o linie de credit contractata de la Bancpost sucursala Sibiu pentru completarea capitalului de lucru si sa ia un credit pentru investitii de maxim 750.000 euro.

Propunerile vor fi analizate in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor stabilita pentru 9 martie. Imprumutul de 750.000 euro va fi contractat in vederea achizitionarii unor mijloace de transport marfa de diferite capacitati, se arata intr-un raport Salconserv, transmis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Salconserv este detinuta in proportie de 75,8% de firma Salflom, al carei actionar majoritar este Gheorghe Calburean. Omul de afaceri este si principalul actionar al companiei de foraj petrolier si constructii Dafora Medias.

Firma are un capital social 1,5 milioane lei impartit in 15 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,1 lei. Actiunile Salconserv sunt tranzactionate pe piata Rasdaq a BVB, iar ultima cotatie din sedinta din data de 23 ianuarie a fost de 0,4 lei, in crestere cu 263,64%. La aceasta cotatie, capitalizarea firmei este de sase milioane lei.

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...