Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Salconserv ia credit pentru investitii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de preparate din carne Salconserv, detinut de omul de afaceri Gheorghe Calburean, vrea sa suplimenteze cu un milion de euro o linie de credit contractata de la Bancpost sucursala Sibiu pentru completarea capitalului de lucru si sa ia un credit pentru investitii de maxim 750.000 euro.

Propunerile vor fi analizate in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor stabilita pentru 9 martie. Imprumutul de 750.000 euro va fi contractat in vederea achizitionarii unor mijloace de transport marfa de diferite capacitati, se arata intr-un raport Salconserv, transmis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Salconserv este detinuta in proportie de 75,8% de firma Salflom, al carei actionar majoritar este Gheorghe Calburean. Omul de afaceri este si principalul actionar al companiei de foraj petrolier si constructii Dafora Medias.

Firma are un capital social 1,5 milioane lei impartit in 15 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,1 lei. Actiunile Salconserv sunt tranzactionate pe piata Rasdaq a BVB, iar ultima cotatie din sedinta din data de 23 ianuarie a fost de 0,4 lei, in crestere cu 263,64%. La aceasta cotatie, capitalizarea firmei este de sase milioane lei.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...