Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Salconserv ia credit pentru investitii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de preparate din carne Salconserv, detinut de omul de afaceri Gheorghe Calburean, vrea sa suplimenteze cu un milion de euro o linie de credit contractata de la Bancpost sucursala Sibiu pentru completarea capitalului de lucru si sa ia un credit pentru investitii de maxim 750.000 euro.

Propunerile vor fi analizate in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor stabilita pentru 9 martie. Imprumutul de 750.000 euro va fi contractat in vederea achizitionarii unor mijloace de transport marfa de diferite capacitati, se arata intr-un raport Salconserv, transmis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Salconserv este detinuta in proportie de 75,8% de firma Salflom, al carei actionar majoritar este Gheorghe Calburean. Omul de afaceri este si principalul actionar al companiei de foraj petrolier si constructii Dafora Medias.

Firma are un capital social 1,5 milioane lei impartit in 15 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,1 lei. Actiunile Salconserv sunt tranzactionate pe piata Rasdaq a BVB, iar ultima cotatie din sedinta din data de 23 ianuarie a fost de 0,4 lei, in crestere cu 263,64%. La aceasta cotatie, capitalizarea firmei este de sase milioane lei.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...