Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Salesianer Miettex va participa la Conferința Internațională Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkluni, 1 aprilie, 2019

Firmă de mare tradiție și de mare prestigiu internațional, Salesianer Miettex va participa la cea de-a VIII-a ediție a conferinței internaționale Meat Milk, care se va desfășura la Hotel Alpin din Poiana Brașov în zilele de 30 și 31 mai sub genericul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”.

 

Managementul textilelor pentru cei mai buni

 

SALESIANER MIETTEX reprezintă progresul în managementul de textile din 1916. Fondată ca afacere de familie încă de la 1916, compania oferă o bază solidă în soluţii personalizate de închiriere de articole textile.

 

Activitatea de bază a companiei o reprezintă serviciile complete de închiriere a articolelor textile pentru hoteluri și restaurante, uniforme de lucru pentru industrie, comerț și întreprinderi, cât și furnizarea de articole textile pentru domeniul sanitar.

 

La aceasta se adaugă textilele pentru încăperi de tip CLEANROOM, produse pentru igiena grupurilor sanitare, cât şi carpete lavabile de acces standard și publicitare.

 

Angajamentul față de calitate, igienă, sustenabilitate și investițiile în tehnologia cea mai moderna dar și în angajați calificați au determinat poziția superioară pe piață.

 

SALESIANER MIETTEX vă sprijină în depășirea solicitărilor zilnice din domeniul dumneavostră de activitate. Printre acetea se numără achizițiile, aprovizionarea, depozitarea, întreținerea, spălarea impecabilă, igienică a textilelor și livrarea punctuală, deci logistica completă. Accentul se pune pe igienă și sustenabilitate.

Vitrine frigorifice diferite, pentru produse felurite
Autor: meatmilk  /   luni, 7 octombrie 2019

În unitățile profesionale ale comercianților de mărfuri alimentare perisabile, respectarea permanentă a lanțului rece la acele categorii de alimente ce necesită temperaturi scăzute este esențială, deoarece astfel se garantează calitatea bună a produselor, se menține prospețimea acestora.   Iată de ce vitrinele...

Puterea Banchmarking-ului în lanțul de aprovizionare
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 29 martie 2019

Benchmarking-ul reprezintă un proces structurat, utilizat pentru compararea practicilor de lucru ale propriei firme, cu practici similare identificate în alte companii, dar și implementarea celor mai bune idei în procesele proprii. În plus, Benchmarking-ul este un model de îmbunătățire a calității, sub toate aspectele. În...