Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Salesianer Miettex va participa la Conferința Internațională Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkluni, 1 aprilie, 2019

Firmă de mare tradiție și de mare prestigiu internațional, Salesianer Miettex va participa la cea de-a VIII-a ediție a conferinței internaționale Meat Milk, care se va desfășura la Hotel Alpin din Poiana Brașov în zilele de 30 și 31 mai sub genericul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”.

 

Managementul textilelor pentru cei mai buni

 

SALESIANER MIETTEX reprezintă progresul în managementul de textile din 1916. Fondată ca afacere de familie încă de la 1916, compania oferă o bază solidă în soluţii personalizate de închiriere de articole textile.

 

Activitatea de bază a companiei o reprezintă serviciile complete de închiriere a articolelor textile pentru hoteluri și restaurante, uniforme de lucru pentru industrie, comerț și întreprinderi, cât și furnizarea de articole textile pentru domeniul sanitar.

 

La aceasta se adaugă textilele pentru încăperi de tip CLEANROOM, produse pentru igiena grupurilor sanitare, cât şi carpete lavabile de acces standard și publicitare.

 

Angajamentul față de calitate, igienă, sustenabilitate și investițiile în tehnologia cea mai moderna dar și în angajați calificați au determinat poziția superioară pe piață.

 

SALESIANER MIETTEX vă sprijină în depășirea solicitărilor zilnice din domeniul dumneavostră de activitate. Printre acetea se numără achizițiile, aprovizionarea, depozitarea, întreținerea, spălarea impecabilă, igienică a textilelor și livrarea punctuală, deci logistica completă. Accentul se pune pe igienă și sustenabilitate.

TC România: Cum se întrețin corect vitrinele frigorifice
Autor: meatmilk  /   joi, 17 ianuarie 2019

(Comunicat) Există anumite sfaturi de utilizare simple pentru ca echipamentele de refrigerare, mai ales vitrinele frigorifice, achiziționate de la TC România, să vă deservească pentru o perioadă lungă, fără probleme care să necesite reparații complexe și costisitoare.   Întreținerea corectă a echipamentelor producătoare...

Dunwell cucerește 15% din piața logistică încă din primul an
Autor: meatmilk  /   joi, 17 ianuarie 2019

(Comunicat) La doar un an de la înființare, Dunwell, prima și singura agenție de brokeraj specializată exclusiv pe segmentul industrial și logistic din România, reușește performanța de a-și depăși obiectivele stabilite inițial. In 2018, brokerii de la Dunwell au facilitat cu succes tranzactii pentru 76.600 mp de spații industriale...