Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Salonul international fabrica de carne 2011, un real succes

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Peste 22.000 de persoane au vizitat standurile Salonului International Fabrica de Carne, organizat de agentia infoALIMENT si revista Fabrica de Carne in cadrul Targului Alimenta, desfasurat in perioada 19-23 octombrie in Pavilionul Central al Romexpo.

Pe parcursul celor 5 zile de expozitie, zecile de mii de vizitatori au luat pulsul industriei de procesare a carnii, au studiat cele mai noi oferte ale firmelor expozante, au asistat la prezentari de produse si tehnologii ori au degustat si au cumparat produsele comercializate de producatori.

Reprezentanti ai firmelor de profil, ai retelelor de distributie, furnizori de materii prime sau specialisti din domeniu au avut peste 600 de contacte cu reprezentantii companiilor expozante, urmand ca, in perioada imediat urmatoare, sa demareze negocieri in vederea incheierii de contracte sau in dezvoltarea unor noi linii de business.

Cei direct interesati au participat in ziua de 20 octombrie la Simpozionul Fabrica de Carne desfasurat la sala Iorga din pavilionul C6, simpozion in cadrul caruia speackeri ai unor companii de prestigiu, precum si oameni de stiinta, au prezentat comunicari pe teme de interes din domeniul industriei de procesare a carnii.

In seara zilei de 19 octombrie, in cadrul Galei Alimenta-infoALIMENT, redactia revistei Fabrica de Carne a avut onoarea de a inmana distinctiile Salonului International Fabrica de Carne. Palmaresul Salonului este:

Trofeul Procesatorul Anului: LORI ALBA
Trofeul pentru Calitate: ANGST
Trofeul pentru Inovatie: MULTIVAC (pentru prototipul Masinii de ambalat in caserole preformate T 300)
Trofeul Impact Vizual: MACH
Trofeul pentru Incredere FDC: ION MOª
Trofeul pentru Fidelitate FDC: WEBER
Trofeul pentru Fidelitate infoALIMENT: RIA DO
Trofeul pentru Fidelitate infoFERMA: Guyomarch

Vom reveni foarte curand, cu o ampla relatare despre desfasurarea Salonului International Fabrica de Carne.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...