Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Salonul international fabrica de carne 2011, un real succes

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Peste 22.000 de persoane au vizitat standurile Salonului International Fabrica de Carne, organizat de agentia infoALIMENT si revista Fabrica de Carne in cadrul Targului Alimenta, desfasurat in perioada 19-23 octombrie in Pavilionul Central al Romexpo.

Pe parcursul celor 5 zile de expozitie, zecile de mii de vizitatori au luat pulsul industriei de procesare a carnii, au studiat cele mai noi oferte ale firmelor expozante, au asistat la prezentari de produse si tehnologii ori au degustat si au cumparat produsele comercializate de producatori.

Reprezentanti ai firmelor de profil, ai retelelor de distributie, furnizori de materii prime sau specialisti din domeniu au avut peste 600 de contacte cu reprezentantii companiilor expozante, urmand ca, in perioada imediat urmatoare, sa demareze negocieri in vederea incheierii de contracte sau in dezvoltarea unor noi linii de business.

Cei direct interesati au participat in ziua de 20 octombrie la Simpozionul Fabrica de Carne desfasurat la sala Iorga din pavilionul C6, simpozion in cadrul caruia speackeri ai unor companii de prestigiu, precum si oameni de stiinta, au prezentat comunicari pe teme de interes din domeniul industriei de procesare a carnii.

In seara zilei de 19 octombrie, in cadrul Galei Alimenta-infoALIMENT, redactia revistei Fabrica de Carne a avut onoarea de a inmana distinctiile Salonului International Fabrica de Carne. Palmaresul Salonului este:

Trofeul Procesatorul Anului: LORI ALBA
Trofeul pentru Calitate: ANGST
Trofeul pentru Inovatie: MULTIVAC (pentru prototipul Masinii de ambalat in caserole preformate T 300)
Trofeul Impact Vizual: MACH
Trofeul pentru Incredere FDC: ION MOª
Trofeul pentru Fidelitate FDC: WEBER
Trofeul pentru Fidelitate infoALIMENT: RIA DO
Trofeul pentru Fidelitate infoFERMA: Guyomarch

Vom reveni foarte curand, cu o ampla relatare despre desfasurarea Salonului International Fabrica de Carne.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...