Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Salonul international fabrica de carne va fi gazda exponatelor prefera foods

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Prefera Foods companie recent intrata pe piata conservelor din Romania, va expune la Salonul Fabrica de Carne organizat de InfoAliment in cadrul expo Alimenta, manifestare ce va avea loc in perioada 19-23 octombrie 2011 in pavilionul central de la Romexpo.

Aflata in plina dezvoltare, Prefera Foods desfasoara activitatea de fabricare a conservelor de carne si legume comercializate sub marcile Camera cu bucate, Meniu si Rodna.

Salonul International Fabrica de Carne, manifestare de prim rang in peisajul expozitional din Romania in domeniul industriei carnii, va reuni firme din domeniul procesarii carnii, din domeniul tehnologic, al sigurantei alimentare si trasabilitate, al tehnicii de laborator si analiza, al aditivilor si consumabilelor, constituindu-se intr-o exccelenta oportunitate de dezvoltare a afacerilor din domeniu.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...