Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Salonul international fabrica de carne va fi gazda exponatelor prefera foods

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Prefera Foods companie recent intrata pe piata conservelor din Romania, va expune la Salonul Fabrica de Carne organizat de InfoAliment in cadrul expo Alimenta, manifestare ce va avea loc in perioada 19-23 octombrie 2011 in pavilionul central de la Romexpo.

Aflata in plina dezvoltare, Prefera Foods desfasoara activitatea de fabricare a conservelor de carne si legume comercializate sub marcile Camera cu bucate, Meniu si Rodna.

Salonul International Fabrica de Carne, manifestare de prim rang in peisajul expozitional din Romania in domeniul industriei carnii, va reuni firme din domeniul procesarii carnii, din domeniul tehnologic, al sigurantei alimentare si trasabilitate, al tehnicii de laborator si analiza, al aditivilor si consumabilelor, constituindu-se intr-o exccelenta oportunitate de dezvoltare a afacerilor din domeniu.

Rusia a semnat acordul cu China pentru comerțul cu carne de pasăre
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Rusia a înregistrat o creștere a exporturilor de carne pe parcursul anului 2018, iar această creștere ar putea să se accelereze în 2019, odată cu deschiderea recentă a pieței chineze pentru companiile de păsări din țară.   Din ianuarie până în august 2018, Rusia a exportat carne și produse secundare în valoare totală...

Parmalat va cumpăra Kraft Heinz Cheese-Canada, pentru 1,62 miliarde de dolari
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Grupul Parmalat face investiții semnificative în producția canadiană de lactate, prin achiziționarea diviziei de brânzeturi Kraft Heinz Canada, inclusiv a mărcilor Cracker Barrel, P'tit Quebec și aMOOza.   Parmalat, controlat de Lactalis-Franța, a anunțat că va adăuga mai multe branduri noi în portofoliul său, odată cu...