Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Salonul international fabrica de carne va fi gazda exponatelor prefera foods

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Prefera Foods companie recent intrata pe piata conservelor din Romania, va expune la Salonul Fabrica de Carne organizat de InfoAliment in cadrul expo Alimenta, manifestare ce va avea loc in perioada 19-23 octombrie 2011 in pavilionul central de la Romexpo.

Aflata in plina dezvoltare, Prefera Foods desfasoara activitatea de fabricare a conservelor de carne si legume comercializate sub marcile Camera cu bucate, Meniu si Rodna.

Salonul International Fabrica de Carne, manifestare de prim rang in peisajul expozitional din Romania in domeniul industriei carnii, va reuni firme din domeniul procesarii carnii, din domeniul tehnologic, al sigurantei alimentare si trasabilitate, al tehnicii de laborator si analiza, al aditivilor si consumabilelor, constituindu-se intr-o exccelenta oportunitate de dezvoltare a afacerilor din domeniu.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...