Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Săpunaru va pune în discuție impozitarea forfetară pe suprafață

Autor: Meat MIlkjoi, 24 octombrie, 2013

După ce acum o lună şi jumătate i s-a a tras atenţia că interzice accesul presei la şedinţele comisiei pentru Agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice din Camera Deputaţilor, şi că în comisie nu se lucrează miercurea, preşedintele Comisiei, deputatul de Vrancea Nini Săpunaru a mutat în teritoriu aceste întruniri. Ieri, şedinţa s-a ţinut la Buzău, prilej pentru fermierii şi primarii buzoieni să capete răspunsuri la problemele cu care se confruntă.

„La Buzău, agricultorii ne-au ridicat o problemă legată de impozitare. Eu, spre exemplu, nu sunt de acord ca odată ce s-a introdus acest impozit forfetar pe suprafaţă – care de altfel nu este un impozit ci o formă de plată a cheltuielilor – agricultorii să mai fie impozitaţi în alt mod.

Rămâne să discut la Mi­nisterul de Finanţe şi să dau un răspuns pertinent peste două săptămâni pentru că este o problemă importantă pe care nu am mai întâlnit-o până acum, dar este posibil să existe în realitate”, a declarat deputatul vrâncean Nini Săpunaru, preşedintele Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice din Camera De­putaţilor.

Recomandările DVSSA-Sibiu pentru crescătorii de ovine
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Activitarea de reproducţie (monta şi obţinerea de miei prin fătări în campanii organizate) reprezintă o etapă prioritară în tehnologia de creştere a ovinelor care asigură venituri importante prin vânzarea de miei vii, carne de miel, precum şi creşterea efectivului, sau înlocuirea animalelor reformate sau moarte, se arată într-o...

Controlul și eliminarea IVEMP în creșterea porcilor
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 14 ianuarie 2015

Infecția cu virusul encefalomiocarditei porcului – IVEMP (Encefalomyocarditis virus – EMPV) este o boală infecțioasă virală întâlnită la porcine de toate vârstele, îndeosebi la grupele de tineret porcin, fiind evidențiată printr-o mortalitate ce variază între 10% și 100%. Produsă de un cardiovirus, boala afectează deseori...