Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sarbatoare cu mici, carnaciori proaspeti si purcel la gratar, la targul de la agronomie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Agerpres) Mici, carnaciori proaspeti din carne de berbecut, purcel la gratar, sarmalute cu pasat si paine la test sunt doar cateva dintre bunatatile cu care sunt ispititi bucurestenii, sambata si duminica, daca vor vizita Targul national de produse ecologice, traditionale si naturale, organizat in Parcul Academiei de ªtiinte Agricole si Silvice Gheorghe Ionescu ªisesti.

Atelierul gastronomic invita lumea la gogosi moldovenesti, dar si la mamaliguta si sarmalutele cu varza acra ca in Maramures.
Oltenii din Scarisoara, Olt, va asteapta sa gustati colacul pregatit din faina primei recolte a acestui an.
Vinurile de Dealu Mare – Merlot, Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra, Burgund Mare, Riesling, Muscat Ot, Feteasca Alba – vor completa oferta pentru un weekend vesel.

EDA, dezamăgită de limitarea Observatorului laptelui de către P.E.
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 23 mai 2018

Asociația Europeană a Producătorilor de Lactate (EDA) a declarat că regretă direcția adoptată de Comisia pentru agricultură a Parlamentului European (COMAGRI) prin votul privind raportul deputatului Herbert Dorfmann, acela care susținea întărirea rolului Observatorului laptelui. În opoziție, însă, parlamentarii europeni au votat...

Top-ul lunii aprilie al vizibilității în online a mărcilor de carne
Autor: meatmilk  /   miercuri, 23 mai 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ulvizibilitatii marcilor de carne si produse din carne, in online, pentru luna aprilie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai...