Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sarbatoare cu mici, carnaciori proaspeti si purcel la gratar, la targul de la agronomie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Agerpres) Mici, carnaciori proaspeti din carne de berbecut, purcel la gratar, sarmalute cu pasat si paine la test sunt doar cateva dintre bunatatile cu care sunt ispititi bucurestenii, sambata si duminica, daca vor vizita Targul national de produse ecologice, traditionale si naturale, organizat in Parcul Academiei de ªtiinte Agricole si Silvice Gheorghe Ionescu ªisesti.

Atelierul gastronomic invita lumea la gogosi moldovenesti, dar si la mamaliguta si sarmalutele cu varza acra ca in Maramures.
Oltenii din Scarisoara, Olt, va asteapta sa gustati colacul pregatit din faina primei recolte a acestui an.
Vinurile de Dealu Mare – Merlot, Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra, Burgund Mare, Riesling, Muscat Ot, Feteasca Alba – vor completa oferta pentru un weekend vesel.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...