Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Sarbatoare cu mici, carnaciori proaspeti si purcel la gratar, la targul de la agronomie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Agerpres) Mici, carnaciori proaspeti din carne de berbecut, purcel la gratar, sarmalute cu pasat si paine la test sunt doar cateva dintre bunatatile cu care sunt ispititi bucurestenii, sambata si duminica, daca vor vizita Targul national de produse ecologice, traditionale si naturale, organizat in Parcul Academiei de ªtiinte Agricole si Silvice Gheorghe Ionescu ªisesti.

Atelierul gastronomic invita lumea la gogosi moldovenesti, dar si la mamaliguta si sarmalutele cu varza acra ca in Maramures.
Oltenii din Scarisoara, Olt, va asteapta sa gustati colacul pregatit din faina primei recolte a acestui an.
Vinurile de Dealu Mare – Merlot, Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra, Burgund Mare, Riesling, Muscat Ot, Feteasca Alba – vor completa oferta pentru un weekend vesel.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...