Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Sărbătoare la Cargill: 150 de activitate!

Autor: Meat MIlkmarți, 3 noiembrie, 2015

(Romulus Cristea) Cargill activează în Romania încă din anul 1996 și, în prezent, compania care are sediul central în București a ajuns să dețină 19 locații cu 600 de angajați, în toată țara. Cargill Nutriție Animală este una dintre cele mai vechi divizii Cargill, înființată încă din anul 1941.

 

În România, platforma Cargill Nutriție Animală deține trei unități de producție amplasate în localitățile Șura Mică (județul Sibiu), Craiova (județul Dolj) și Oltenița (județul Călărași).

„Cargill Nutriție Animală deține o rețea globală de laboratoare de cercetare cu ajutorul cărora oferim partenerilor noștri tehnologii inovative și soluții de nutriție la standarde mondiale. Specialiștii noștri, experții externi și informațiile obținute de la clienți crează viziunea noastră unică asupra înțelegerii necesităților nutriționale ale animalelor. Specialiștii noștri aplică o tehnologie avansată pentru analiza nutrienților din materiile prime, pentru a oferi soluții de furajare personalizate, în vederea obținerii rezultatelor dorite.

 

Pe lângă produse de înaltă calitate, oferim partenerilor noștri servicii de consultanță prin specialiștii proprii și le punem la dispoziție soluții unice, personalizate pentru porcine, păsări, vaci de lapte și bovine pentru îngrășat”, a declarat Andreea Stanciu, specialist marketing la Cargill Nutriție Animală, cu ocazia târgului internațional de produse și echipamente din domeniul agriculturii și zootehniei  Indagra 2015.

 

Cargill oferă clienților produse şi servicii din domeniile alimentar, agricultură, financiar și industrial. De la o mică firmă de comerţ cu cereale înființată în anul 1865, Cargill a ajuns în prezent, după 150 de ani de existență,  să desfășoare activități la nivel global.

Anul acesta, Cargill sărbătorește un secol și jumătate de la înființare.

 

La nivel global, Cargill are 155.000 de angajați care activează în 68 de țări. În anul fiscal 2015, Cargill a înregistrat  vânzări și venituri de 120,4 miliarde de dolari. Veniturile obţinute din activităţile cu caracter permanent au fost de 1,58 miliarde de dolari SUA.

C.C. a câștigat definitiv procesul cu Parmalat România
Autor: meatmilk  /   luni, 24 iunie 2019

(Comunicat) Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a confirmat definitiv încălcarea Legii concurenței de către Parmalat România SA prin participarea la o înțelegere anticoncurențială având ca obiect înțelegeri pentru fixarea prețurilor între retaileri și furnizorii acestora și a menținut amenda aplicată companiei, în...

Top-ul vizibilității în on-line a mărcilor de carne în luna mai 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 7 iunie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ulvizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna mai 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...