Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sarbu: restructurarea ministerului agriculturii va duce la scaderea cu 20% a personalului

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Numarul de agentii si institutii din subordinea Ministerului Agriculturii va fi redus de la 33 la 20, iar comasarea acestora va determina scaderea numarului de angajati cu 20%, potrivit ministrului de resort, Ilie Sarbu.

„Din 33 de agentii si institutii o sa desfiintam 13. Noi aveam redus cu 21% personalul ministerului, iar prin contopirea asta o sa mai reducem cu 20%”, a declarat Sarbu pentru Mediafax.

Potrivit ministrului Agriculturii, reducerea cu inca 20% a personalului este tot ceea ce poate face, in conditiile in care agentiile de plati care lucreaza cu fonduri UE au nevoie de mai multi angajati, pentru a putea respecta cerintele Comisiei Europene. El a precizat ca numai la Agentia de Plati pentru Interventie in Agricultura ar mai fi nevoie de inca 2.000 de angajati.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...