Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sarbu: restructurarea ministerului agriculturii va duce la scaderea cu 20% a personalului

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Numarul de agentii si institutii din subordinea Ministerului Agriculturii va fi redus de la 33 la 20, iar comasarea acestora va determina scaderea numarului de angajati cu 20%, potrivit ministrului de resort, Ilie Sarbu.

„Din 33 de agentii si institutii o sa desfiintam 13. Noi aveam redus cu 21% personalul ministerului, iar prin contopirea asta o sa mai reducem cu 20%”, a declarat Sarbu pentru Mediafax.

Potrivit ministrului Agriculturii, reducerea cu inca 20% a personalului este tot ceea ce poate face, in conditiile in care agentiile de plati care lucreaza cu fonduri UE au nevoie de mai multi angajati, pentru a putea respecta cerintele Comisiei Europene. El a precizat ca numai la Agentia de Plati pentru Interventie in Agricultura ar mai fi nevoie de inca 2.000 de angajati.

Sistemul Hermes Retail Execution, implementat de tot mai multe companii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

(Comunicat) Mogyi România a implementat sistemul HERMES Retail Execution de la TRANSART automatizându-și astfel activitatea reprezentanților din teren, atât pe partea de organizare, planificare și control al activității agenților, cât și în ce privește colectarea și centralizarea datelor de mercantizare și execuție la raft care...

AFIR: Fonduri nerambursabile pentru procesarea produselor agricole
Autor: meatmilk  /   luni, 19 noiembrie 2018

(Comunicat) Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale reamintește tuturor celor interesați că în această perioadă sunt fonduri disponibile pentru investiții în procesarea și marketingul  produselor agricole prin intermediul submăsurii 4.2 din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.   Din alocarea de...