Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sarbu: restructurarea ministerului agriculturii va duce la scaderea cu 20% a personalului

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Numarul de agentii si institutii din subordinea Ministerului Agriculturii va fi redus de la 33 la 20, iar comasarea acestora va determina scaderea numarului de angajati cu 20%, potrivit ministrului de resort, Ilie Sarbu.

„Din 33 de agentii si institutii o sa desfiintam 13. Noi aveam redus cu 21% personalul ministerului, iar prin contopirea asta o sa mai reducem cu 20%”, a declarat Sarbu pentru Mediafax.

Potrivit ministrului Agriculturii, reducerea cu inca 20% a personalului este tot ceea ce poate face, in conditiile in care agentiile de plati care lucreaza cu fonduri UE au nevoie de mai multi angajati, pentru a putea respecta cerintele Comisiei Europene. El a precizat ca numai la Agentia de Plati pentru Interventie in Agricultura ar mai fi nevoie de inca 2.000 de angajati.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...