Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sarbu: restructurarea ministerului agriculturii va duce la scaderea cu 20% a personalului

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Numarul de agentii si institutii din subordinea Ministerului Agriculturii va fi redus de la 33 la 20, iar comasarea acestora va determina scaderea numarului de angajati cu 20%, potrivit ministrului de resort, Ilie Sarbu.

„Din 33 de agentii si institutii o sa desfiintam 13. Noi aveam redus cu 21% personalul ministerului, iar prin contopirea asta o sa mai reducem cu 20%”, a declarat Sarbu pentru Mediafax.

Potrivit ministrului Agriculturii, reducerea cu inca 20% a personalului este tot ceea ce poate face, in conditiile in care agentiile de plati care lucreaza cu fonduri UE au nevoie de mai multi angajati, pentru a putea respecta cerintele Comisiei Europene. El a precizat ca numai la Agentia de Plati pentru Interventie in Agricultura ar mai fi nevoie de inca 2.000 de angajati.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...