Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sarea furajera, ideala pentru animale

Autor: Meat MIlkvineri, 19 septembrie, 2014

Compania Salinen Romania ofera o gama completa de produse din sare pentru industria alimentara si zootehnie.

BIOSAXON- Sarea furajeră este suplimentul ideal de hrană pentru animale. Este fundamentală pentru sănătatea, fertilitatea animalelor și îmbunătăţeşte starea şi randamentul acestora.

Animalele au nevoi individuale de sare. Aceste cerințe pot fi îndeplinite prin adăugarea în furajarea lor a brichetelor de sare.

Brichetele minerale BIOSAXON au fost special adaptate pentru a furniza animalelor minerale suplimentare şi oligoelemente selectate.

Sare naturală de înaltă calitate, bogată în minerale. Mulțumită rezistenţei sale la intemperii, aceste bulgări de sare pot fi utilizate în aer liber chiar în orice anotimp. Datorită formei și culorii sale naturale se poate utiliza în furajarea animalelor sălbatice.

Mai multe despre produsele Salinen pe www.salinen.com.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...