Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sarkozy: cresterea preturilor la alimente ar putea naste revolte in tarile sarace

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Presedintele francez, Nicolas Sarkozy, a cerut o discutie deschisa in cadrul G20 privind reforma monetara si reglementarea pietelor de marfuri, subliniind ca majorarea preturilor la alimente ar putea cauza revolte in tarile sarace, scrie presa intrenationala.

Sarkozy, care a prezentat principalele obiective ale Frantei, aflata in acest an la presedintia G20, a declarat ca preturile marfurilor agricole au depasit recent varfurile istorice care au cauzat revolte in 2008.

Daca nu luam masuri riscam revolte pentru hrana in cele mai sarace tari si un impact foarte nefavorabil asupra cresterii economice globale. Cand vor avea loc revolte pentru hrana va exista vreun stat de la masa G20 care va putea spune ca nu il intereseaza? Nu vad aceasta posibilitate, a afirmat presedintele Frantei, citat de Reuters.

EDA, dezamăgită de limitarea Observatorului laptelui de către P.E.
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 23 mai 2018

Asociația Europeană a Producătorilor de Lactate (EDA) a declarat că regretă direcția adoptată de Comisia pentru agricultură a Parlamentului European (COMAGRI) prin votul privind raportul deputatului Herbert Dorfmann, acela care susținea întărirea rolului Observatorului laptelui. În opoziție, însă, parlamentarii europeni au votat...

Top-ul lunii aprilie al vizibilității în online a mărcilor de carne
Autor: meatmilk  /   miercuri, 23 mai 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ulvizibilitatii marcilor de carne si produse din carne, in online, pentru luna aprilie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai...