Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sarmalele, Locul III în topul culinar european!

Autor: Meat MIlkmiercuri, 4 iunie, 2014

Specialităţile bucătăriei româneşti sunt la mare apreciere în Uniunea Europeană, după ce sarmalele din România s-au clasat pe locul trei în cadrul unui concurs online desfăşurat la iniţiativa Parlamentului European denumită „Gustul Europei” (Taste of Europe).

Competiţia lansată pe contul de Facebook al legislativului de la Bruxelles a fost câştigată de salata tradiţională bulgărească „shopska”, care a adunat peste 20.000 de voturi, la distanţă considerabilă de locul doi. Salata shopska, fortae recunoscută la nivel european, are o reţetă simplă, cu ingrediente proaspete şi savuroase.

Ea conţine roşii, castraveţi, ceapă, ardei gras, pătrunjel, brânză feta, ulei de floarea soarelui, oţet şi respectiv sare şi piper după gust, informează publicaţia bulgară novinite.ro Pe locul doi în competiţie s-a plasat supa rece de sfeclă lituaniană, cu peste 6000 de voturi.

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...