Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Sarten, garanția calității ambalajelor metalice și din plastic

Autor: Meat MIlkluni, 4 noiembrie, 2013

Prezentă la Indagra, compania Sarten, specializată în producția de ambalaje metalice și din plastic destinate unei foarte largi game de produse, a expus cele mai noi produse. Dintre acestea, potrivit domnului Director Economic Mircea Untoi, se disting ambalajele metalice profilate pentru carne, legume și fructe.

Totodată, ambalajele din plastic sunt fabricagte cu patru straturi de protecție cu înaltă barieră la oxigen, pentru mărirea termenului de valabilitate a produsului și pentru păstrarea intactă a proprietăților alimentului.

Firma Sarten a avut în acest an o evoluție pozitivă a afacerilor, sperând ca, la finalul anului 2013, să înregistreze un profit sporit față de anul trecut. De menționat că, în prezent, Sarten furnizează ambalaje pentru peste 80 de parteneri din industria alimentară, dar și din industria uleiurilor industriale, industria cosmeticelor sau cea farmaceutică.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...