Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sartorom a sărbătorit 25 de ani de activitate

Autor: Meat MIlkvineri, 10 iunie, 2016

În cei 25 de ani de prezență pe piața locală, compania Sartorom, lider de piață în domeniul aparatelor de laborator agricole si nu numai, a ajuns la o cifră de afaceri de circa 7,4 milioane de euro în 2015, cu cinci birouri zonale și 35 de angajați.

 

Pe lângă sediul central de la București, Sartorom are birouri în principalele centre economice și universitare ale României: Timișoara, Cluj, Iași, Brașov și Craiova unde se desfășoară activitati de consultanță tehnică și vânzări, iar la sediile din Timișoara și Iași se oferă și service, etalonări și verificări metrologice.

 

“Înființarea birourilor zonale, cu mai bine de 20 de ani în urmă, a constituit un moment important pentru companie. Această structură ne permite apropierea față de client și promptitudinea în deservirea sa. O altă piatră de hotar a fost lărgirea portofoliului de servicii cu etalonări și verificări metrologice în regim acreditat, respectiv autorizat. Marea realizare a ultimilor 5 ani este ridicarea sediului de irmă propriu din București, in care am investit peste un milion de euro”, a afirmat Carmen Bittenbinder, fondator Sartorom.

 

Anul acesta Sartorom și-a extins portofoliul de produse, o strategie de business concepută pentru a combate evoluția reținută a pieței românești în 2016, pe fondul unui ritm mai redus al investițiilor.

 

‘’Cifra de afaceri din 2015 este dificil, dar nu imposibil, de a fi atinsă și anul acesta, deoarece ea trebuie „curățată” de două proiecte mari, care au însumat peste un milion de euro împreună. Motorul nostru de crestere, Agricultura, a pornit         ca în fiecare an înainte de campanie și încet-încet încep să se cheltuie și bugetele din industrie. Una peste alta însă primul trimestru al anului în curs este marcat de o apetență investițională a pieței mai slabă decât a anului 2015’’, a precizat Bittenbinder.

 

Sartorom este lider de piață în domeniul agricol, în care nu numai renumele aparatelor vândute este o forță tractoare a pieței, ci și serviciile conexe vânzării oferite de Sartorom prin laboratoarele proprii autorizate și acreditate, cum ar fi verificările metrologice ale umidometrelor pentru cereale. Pe lista clienților se numără firme mari din domeniu cum sunt grupurile Agricover, ADM, Cerealcom Dolj și Nidera.

sartorom s

In 9 iunie 2016 la sediul Sartorom a lansat, cu ocazia aniversarii a 25 de ani de activitate, sistemele de detectie metale de la firma Mesutronic (Germania) in Romania. De asemenea, se vor prezenta aparatele cu raze X de la firma OCS. Detectarea metalelor si a corpurilor straine sunt in prezent cerinte mandatorii in industria alimentara. Marile lanturi de supermarketuri nu mai accepta pe raft produse alimentare netestate. Tot in cadrul seminarului compania pune la dispoziție clienților din industria farmaceutică echipamente de serializare, obligatorii prin lege începând cu 1 martie 2019. Toate aceste noutati vor fi prezentate în cadrul seminarului aniversar programat in 9 iunie în show-room-ul și sala de conferințe din București.

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.   Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada...