Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Plățile pentru ajutoare vor fi reluate

Autor: Meat MIlkvineri, 22 februarie, 2013

Reprezentanţii Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (DADR) Satu Mare au precizat că plata ajutoarelor de minimis se reia astăzi, informează Recolta.eu.

După cum informează ziarul sătmărean Informaţia Zilei, care citează surse din instituţie, a intrat în cont suma rămasă neplătită, pentru cei 48% dintre fermieri care nu şi-au primit banii.

Zilnic vor fi întocmite între 800 şi 1.000 de ordine de plată, ceea ce înseamnă că în maximum 10 zile fermierii vor avea în conturi banii cuveniţi. Ordinea de întocmire a ordinelor de plată coincide cu aceea în care s-au înregistrat cererile.

Recomandările DVSSA-Sibiu pentru crescătorii de ovine
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Activitarea de reproducţie (monta şi obţinerea de miei prin fătări în campanii organizate) reprezintă o etapă prioritară în tehnologia de creştere a ovinelor care asigură venituri importante prin vânzarea de miei vii, carne de miel, precum şi creşterea efectivului, sau înlocuirea animalelor reformate sau moarte, se arată într-o...

Controlul și eliminarea IVEMP în creșterea porcilor
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 14 ianuarie 2015

Infecția cu virusul encefalomiocarditei porcului – IVEMP (Encefalomyocarditis virus – EMPV) este o boală infecțioasă virală întâlnită la porcine de toate vârstele, îndeosebi la grupele de tineret porcin, fiind evidențiată printr-o mortalitate ce variază între 10% și 100%. Produsă de un cardiovirus, boala afectează deseori...