Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Sc aurora com, calitate, dinamism, dezvoltare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

SC AURORA COM, a debutat pe piata romaneasca in 1996 cu preparate traditionale din carne si produse din carne fabricate dupa retete vechi, calitatea fiind obiectivul primordial al societatii.

Modernizarea unitatii, conformarea cu standardele nationale si europene s-a facut prin accesarea de fonduri europene printr-un program SAPARD si un program FEADR, finalizate in 2009, lucrari prin care a fost extins si modernizat abatorul de sacrificare porcine si ovine, sectia de transare, fabrica de produse din carne, depozitele de congelare si refrigerare si, nu in ultimul rand, dezvoltarea parcului auto care a fost completat cu 4 rulote mobile pentru desfacere in targuri si piete.
Odata cu dezvoltarea unitatii au fost extinse si zonele de distributie – de la nivel local, in 1996 – distribuind in prezent in toata zona Moldovei, Muntenia, Dobrogea (Constanta si Tulcea) si Bucuresti.
In perioada urmatoare societatea are ca obiectiv dezvoltarea pietei de desfacere prin deschiderea de magazine proprii pe langa cele existente (Focsani, Bucuresti, Iasi, Galati).
Participarea la Targul Agralim a constituit pentru noi o oportunitate de cunoastere si promovare a produselor noastre pe piata Iasului, unde intentionam sa deschidem in curand al doilea magazine propriu.
Perioada de criza pe care o traversam si o resimitim cu totii face ca strategia societatii noastre pentru atingerea obiectivului propus sa fie deschiderea de magazine proprii.

Mai putem revigora sectorul de creștere a suinelor?
Autor: Aura Alexa Ioan  /   joi, 13 aprilie 2017

Ce se întâmplă cu carnea de porc autohtonă? Prognozele nu sunt deloc de bun augur. Conform avertismentelor Asociației Române a Cărnii (ARC), prețul cărnii de porc se majorează din luna aprilie, în medie cu 15-30%, din cauza creșterii exportului cărnii de porc în țările asiatice. Guvernul anunță că va da subvenții pentru a...

Care este adevărata față a Industriei lactate românești?
Autor: Aura Alexa Ioan  /   joi, 26 ianuarie 2017

Anul 2017 rămâne marcat de criza internațională de pe piața lactatelor, iar piața autohtonă se învârte în același cerc vicios. Fermierii se plâng că au ajuns să vândă laptele la prețul unei sticle de apă minerală. Procesatorii avertizează că politicile guvernamentale aplicate sunt greșite și că, în ciuda datelor oficiale...