Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

SC Duton Plast Muscel SA: tehnologie, performanþa, calitate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Infiinþata in 1997, SC DUTON PLAST MUSCEL SA s-a plasat inca de la inceput in avangarda tehnologica a producatorilor de ambalaje destinate industriei alimentare. Beneficiind de cea mai moderna tehnologie, compania a pus in practica, inca de la infiinþare, ideea de obþinere a ambalajelor termoformate din polistiren biorientat-OPS.

Un moment important in dezvoltarea societaþii l-a reprezentat anul 2001, cand Duton Plast ºi-a extins activitatea prin dezvoltarea producþiei de ambalaje din EPS (polistiren expandat).

In 2004, SC DUTON PLAST MUSCEL SA a implementat Sistemul de Management al Calitaþii conform SR EN ISO 9001/2000 cu recertificare in anul 2010 conform SR EN ISO 9001/2008.

O alta etapa a dezvoltarii societaþii s-a consemnat in anul 2006, moment in care producþia a fost completata de realizarea ambalajelor din polipropilena.

Totalitatea investiþilor in utilaje ºi echipamente permite, folosind tehnologii de termoformare sau injecþie, obþinerea unei foarte largi game de ambalaje din OPS, PS, EPS, PP ºi PET.

Iar daca vorbim despre investiþii, soliditatea companiei SC DUTON PLAST MUSCEL SA este argumentata ºi de accesarea unor fonduri europene in valoare de 2 milioane de euro, fonduri care vor permite in acest an relocarea fabricii ºi achiziþionarea de noi utilaje.

Principalii beneficiari ai ambalajelor SC DUTON PLAST MUSCEL SA sunt marile reþele de retail, precum ºi o parte semnificativa a procesatorilor de carne ºi a producatorilor din industria alimentara din Romania, zonei de ready-meal ºi Ho-Re-Ca. Totodata, compania exporta produsele pe pieþele din Italia, Belgia, Polonia, Serbia, Bulgaria ºi Ungaria.

Intreaga producþie, precum ºi totalitatea lanþului tehnologic sunt conforme legislaþiei europene, inclusiv celei de mediu.

Din anul 2010, compania musceleana a devenit membru al Grupului de firme Omniform-Belgia, format din Omniform Wavre, Duton Plast ºi Transbox.

TÃVIÞE CARNE

DUTON PLAST a dezvoltat recent o noua gama de taviþe proiectate special pentru ambalare in atmosfera modificata (MAP). Aceste produse sunt disponibile din HOPP pentru refrigerare ºi COPP pentru congelare, in diverse culori ºi dimensiuni. La cererea clienþilor, acestea se pot realiza ºi din folie multistrat.

275 x 175
32
40
50
63
80
cu rizuri
cu rizuri
cu rizuri
cu rizuri
cu rizuri
DPP60
DPP61
DPP62
DPP63
DPP64
GEA va (re)lansa mașina de ambalare PowerPak PLUS
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 6 martie 2019

La IFFA 2019, GEA va lansa PowerPak PLUS, aparatul de ambalare termoformare de ultimă generatie pentru carne, dar și pentru paine, biscuiti, baghete, ciabatta, croissante.   Anterior, mașina a fost prezentată clienților pentru prima dată la GEA Packaging Days din Wallau, Germania, anul trecut, dar a suferit o serie de modificări,...

PopPack, noul sistem de sigilare/desigilare a ambalajelor de brânzeturi
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 1 martie 2019

Nevoia de confort este unul dintre cei mai mari factori care au condus la multe inovații din ultimele decenii. Tendințele actuale implică confortul psihologic asupra aspectelor de mediu, precum și ușurința deschiderii. Ușor de deschis este o condiție, deoarece consumatorii doresc accesul fără probleme la produs. Brânzeturile sunt...