Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

SC Duton Plast Muscel SA: tehnologie, performanþa, calitate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Infiinþata in 1997, SC DUTON PLAST MUSCEL SA s-a plasat inca de la inceput in avangarda tehnologica a producatorilor de ambalaje destinate industriei alimentare. Beneficiind de cea mai moderna tehnologie, compania a pus in practica, inca de la infiinþare, ideea de obþinere a ambalajelor termoformate din polistiren biorientat-OPS.

Un moment important in dezvoltarea societaþii l-a reprezentat anul 2001, cand Duton Plast ºi-a extins activitatea prin dezvoltarea producþiei de ambalaje din EPS (polistiren expandat).

In 2004, SC DUTON PLAST MUSCEL SA a implementat Sistemul de Management al Calitaþii conform SR EN ISO 9001/2000 cu recertificare in anul 2010 conform SR EN ISO 9001/2008.

O alta etapa a dezvoltarii societaþii s-a consemnat in anul 2006, moment in care producþia a fost completata de realizarea ambalajelor din polipropilena.

Totalitatea investiþilor in utilaje ºi echipamente permite, folosind tehnologii de termoformare sau injecþie, obþinerea unei foarte largi game de ambalaje din OPS, PS, EPS, PP ºi PET.

Iar daca vorbim despre investiþii, soliditatea companiei SC DUTON PLAST MUSCEL SA este argumentata ºi de accesarea unor fonduri europene in valoare de 2 milioane de euro, fonduri care vor permite in acest an relocarea fabricii ºi achiziþionarea de noi utilaje.

Principalii beneficiari ai ambalajelor SC DUTON PLAST MUSCEL SA sunt marile reþele de retail, precum ºi o parte semnificativa a procesatorilor de carne ºi a producatorilor din industria alimentara din Romania, zonei de ready-meal ºi Ho-Re-Ca. Totodata, compania exporta produsele pe pieþele din Italia, Belgia, Polonia, Serbia, Bulgaria ºi Ungaria.

Intreaga producþie, precum ºi totalitatea lanþului tehnologic sunt conforme legislaþiei europene, inclusiv celei de mediu.

Din anul 2010, compania musceleana a devenit membru al Grupului de firme Omniform-Belgia, format din Omniform Wavre, Duton Plast ºi Transbox.

TÃVIÞE CARNE

DUTON PLAST a dezvoltat recent o noua gama de taviþe proiectate special pentru ambalare in atmosfera modificata (MAP). Aceste produse sunt disponibile din HOPP pentru refrigerare ºi COPP pentru congelare, in diverse culori ºi dimensiuni. La cererea clienþilor, acestea se pot realiza ºi din folie multistrat.

275 x 175
32
40
50
63
80
cu rizuri
cu rizuri
cu rizuri
cu rizuri
cu rizuri
DPP60
DPP61
DPP62
DPP63
DPP64
Dunapack își extinde operațiunile de producție a cartonului ondulat
Autor: meatmilk  /   miercuri, 25 octombrie 2017

(Comunicat) Divizia Dunapack Packaging își amplifică operațiunile în România prin noua fabrică de ambalaje din carton ondulat aflată în zona Bucureștiului și prin modernizarea tehnică semnificativă a fabricii existente DunapackRambox   Grupul de firme deținut de familia Prinzhorn își întărește centrul de producție...

Potențialul nanotehnologiei în ambalarea produselor din carne
Autor: Aura Alexa Ioan  /   miercuri, 25 octombrie 2017

Creșterea cererii pentru o producție durabilă, creșterea concurenței și luarea în considerare a preocupărilor legate de sănătate au condus industria cărnii pe calea inovării permanente. Industria cărnii din întreaga lume se concentrează azi, pe dezvoltarea de noi produse și procese din carne pentru a satisface cererea...