Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

SC Duton Plast Muscel SA: tehnologie, performanþa, calitate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Infiinþata in 1997, SC DUTON PLAST MUSCEL SA s-a plasat inca de la inceput in avangarda tehnologica a producatorilor de ambalaje destinate industriei alimentare. Beneficiind de cea mai moderna tehnologie, compania a pus in practica, inca de la infiinþare, ideea de obþinere a ambalajelor termoformate din polistiren biorientat-OPS.

Un moment important in dezvoltarea societaþii l-a reprezentat anul 2001, cand Duton Plast ºi-a extins activitatea prin dezvoltarea producþiei de ambalaje din EPS (polistiren expandat).

In 2004, SC DUTON PLAST MUSCEL SA a implementat Sistemul de Management al Calitaþii conform SR EN ISO 9001/2000 cu recertificare in anul 2010 conform SR EN ISO 9001/2008.

O alta etapa a dezvoltarii societaþii s-a consemnat in anul 2006, moment in care producþia a fost completata de realizarea ambalajelor din polipropilena.

Totalitatea investiþilor in utilaje ºi echipamente permite, folosind tehnologii de termoformare sau injecþie, obþinerea unei foarte largi game de ambalaje din OPS, PS, EPS, PP ºi PET.

Iar daca vorbim despre investiþii, soliditatea companiei SC DUTON PLAST MUSCEL SA este argumentata ºi de accesarea unor fonduri europene in valoare de 2 milioane de euro, fonduri care vor permite in acest an relocarea fabricii ºi achiziþionarea de noi utilaje.

Principalii beneficiari ai ambalajelor SC DUTON PLAST MUSCEL SA sunt marile reþele de retail, precum ºi o parte semnificativa a procesatorilor de carne ºi a producatorilor din industria alimentara din Romania, zonei de ready-meal ºi Ho-Re-Ca. Totodata, compania exporta produsele pe pieþele din Italia, Belgia, Polonia, Serbia, Bulgaria ºi Ungaria.

Intreaga producþie, precum ºi totalitatea lanþului tehnologic sunt conforme legislaþiei europene, inclusiv celei de mediu.

Din anul 2010, compania musceleana a devenit membru al Grupului de firme Omniform-Belgia, format din Omniform Wavre, Duton Plast ºi Transbox.

TÃVIÞE CARNE

DUTON PLAST a dezvoltat recent o noua gama de taviþe proiectate special pentru ambalare in atmosfera modificata (MAP). Aceste produse sunt disponibile din HOPP pentru refrigerare ºi COPP pentru congelare, in diverse culori ºi dimensiuni. La cererea clienþilor, acestea se pot realiza ºi din folie multistrat.

275 x 175
32
40
50
63
80
cu rizuri
cu rizuri
cu rizuri
cu rizuri
cu rizuri
DPP60
DPP61
DPP62
DPP63
DPP64
O nouă soluție de ambalare a brânzeturilor maturate
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 24 mai 2018

O soluție ”convenience” de la RPC Superfos redă o nouă viață ambalajelor brânzeiturilor de înaltă calitate de la Skånemejerier, un producător de brânză maturată din Suedia. Folosit pentru noua brânză maturată Allerum, ambalajul în formă de pană cu etichetă și barieră de oxigen asigură faptul că clienții nu au nevoie de...

Webomatic, Cryovac și PCS au organizat seminarul Ready Meals Event
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 28 martie 2018

În zilele de 27 și 28 martie 2018, companiile Webomatic, Cryovac-Sealed Air și PCS-Diversey, la care s-a adăugat și firma Trumf, din Cehia, au organizat seminarul cu titlul ”Ready Meals Event”.   În cele două zile ale evenimentului găzduit de PCS, reprezentanții acestor companii au prezentat ultimele soluții tehnologice...