Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sc eurato sa va fi prezenta la saloanele fabrica de carne si fabrica de lapte

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

SC Eurato SA isi va expune ultimele oferte destinate procesatorilor de carne si celor din industria lactatelor la Saloanele Internationale Fabrica de Carne si Fabrica de lapte care vor fi organizate de infoALIMENT in periaoda 19-23 octombrie, in cadrul targului Alimenta.

Infiintata in anul 1994, SC Eurato SA este o societate privata cu capital integral autohton. Obiectul principal de activitate il constituie fabricarea utilajelor frigorifice comerciale si industriale din gama carora amintim:

vitrinele frigorifice orizontale si verticale, vitrine cu perdea de aer, dulapuri frigorifice, lazi congelator, rafturi metalice de perete si centrale, depozite frigorifice, camere frigorifice pentru temperatura pozitiva si temperatura joasa, tunele de congelare rapida, instalatii de congelare rapida „bob cu bob”, depozite frigorifice cu atmosfera controlata (ULO), instalatii frigorifice tip monobloc, instalatii frigorifice comerciale si industriale, caroserii pentru masini izoterme, dotari complete pentru magazine alimentare si supermarketuri, unitati de prelucrare a carnii si a laptelui.

Ministrul Petre Daea s-a întâlnit cu omologul său din Sultanatul Oman
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) Marți, 6 noiembrie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii și Pescuitului din Sultanatul Oman a avut loc întrevederea oficială între ministrul agriculturii Petre Daea si omologul său, dr. Foad Jaafar Sajwani.   Cu această ocazie au fost puse în discuție posibilitățile de colaborare bilaterală sectorială,...

ANZ participă la lucrările tehnice de calificare și clasare a cabalinelor
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) În perioada octombrie-decembrie 2018, Agenția Națională pentru Zootehnie  participă la Comisia Naţională de Clasare şi Evaluare a Cabalinelor ce desfășoară lucrări tehnice de calificare și clasare a cabalinelor din cadrul hergheliilor de stat.   Clasarea și calificarea cabalinelor se realizează de două ori...