Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sc eurato sa va fi prezenta la saloanele fabrica de carne si fabrica de lapte

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

SC Eurato SA isi va expune ultimele oferte destinate procesatorilor de carne si celor din industria lactatelor la Saloanele Internationale Fabrica de Carne si Fabrica de lapte care vor fi organizate de infoALIMENT in periaoda 19-23 octombrie, in cadrul targului Alimenta.

Infiintata in anul 1994, SC Eurato SA este o societate privata cu capital integral autohton. Obiectul principal de activitate il constituie fabricarea utilajelor frigorifice comerciale si industriale din gama carora amintim:

vitrinele frigorifice orizontale si verticale, vitrine cu perdea de aer, dulapuri frigorifice, lazi congelator, rafturi metalice de perete si centrale, depozite frigorifice, camere frigorifice pentru temperatura pozitiva si temperatura joasa, tunele de congelare rapida, instalatii de congelare rapida „bob cu bob”, depozite frigorifice cu atmosfera controlata (ULO), instalatii frigorifice tip monobloc, instalatii frigorifice comerciale si industriale, caroserii pentru masini izoterme, dotari complete pentru magazine alimentare si supermarketuri, unitati de prelucrare a carnii si a laptelui.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...