Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Sc eurato sa va fi prezenta la saloanele fabrica de carne si fabrica de lapte

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

SC Eurato SA isi va expune ultimele oferte destinate procesatorilor de carne si celor din industria lactatelor la Saloanele Internationale Fabrica de Carne si Fabrica de lapte care vor fi organizate de infoALIMENT in periaoda 19-23 octombrie, in cadrul targului Alimenta.

Infiintata in anul 1994, SC Eurato SA este o societate privata cu capital integral autohton. Obiectul principal de activitate il constituie fabricarea utilajelor frigorifice comerciale si industriale din gama carora amintim:

vitrinele frigorifice orizontale si verticale, vitrine cu perdea de aer, dulapuri frigorifice, lazi congelator, rafturi metalice de perete si centrale, depozite frigorifice, camere frigorifice pentru temperatura pozitiva si temperatura joasa, tunele de congelare rapida, instalatii de congelare rapida „bob cu bob”, depozite frigorifice cu atmosfera controlata (ULO), instalatii frigorifice tip monobloc, instalatii frigorifice comerciale si industriale, caroserii pentru masini izoterme, dotari complete pentru magazine alimentare si supermarketuri, unitati de prelucrare a carnii si a laptelui.

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...

Rabobank: În UE stocurile de intervenție la lapte vor fi absorbite și în T2
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 19 aprilie 2019

Ulterior emiterii raportului de săptămâna trecută, referitor la rezultatele trimestrului 1, în afacerile cu lapte și lactate, Rabobank revine cu previziuni pentru T2, indicând că creșterea aprovizionării cu lapte este puțin probabil să aibă o evoluție favorabilă, până la începutul semestrului doi al anului 2019. Iată acum...