Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sc marchand srl deschide un nou punct de prelucrare la baia mare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

SC Marchand SRL sfideaza criza si deschide un nou punct de prelucrare la Baia Mare.

Sectia consta din 2 tunele de congelare rapida, depozit de produse finite congelate, depozit de materii prime refrigerate si sectie de prelucrare.

Lucrarea realizata la nivel european a fost proiectata de SC AB Frigoconsult SRL(www.ab-frigoconsult.ro), iar utilajele frigorifice SCM Frigo au fost livrate de catre SC CTG SRL(www.ctgroup.ro)

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...