Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sc multi-lab srl va expune la salonul fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Salonul International Fabrica de Carne, organizat de infoALIMENT in perioada 19-23 octombrie si care se va desfasura in Pavilionul Central al Romexpo, va fi gazda SC Multi-Lab SRL, care isi va expune oferta.

SC Multi-Lab SRL, infiintata in anul 2003, este o companie cu capital privat, integral romanesc, specializata in comercializarea, producerea, configurarea, service-ul si distributia aparaturii de analiza, a echipamentelor de masura, a instrumentelor de monitorizare si control pentru laboratoare, institutii de cercetare stiintifica si de invatamant, institutii si unitati sanitare, sectoare de productie industriale si agro-alimentare si in domeniul logistic pentru securitatea, igiena si protectia mediului si a muncii.

Succesul companiei este bazat pe experienta, know-how si pe o buna cunoastere a standardelor de calitate si a cerintelor clientilor din diferite domenii, pe langa accentul pus pe calitatea produselor, garantie, service, suport tehnic si promptitudine in alegerea solutiei optime pentru un business de succes.

Soluții FrieslandCampina Kievit, pentru produse ready meal-clean label
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 noiembrie 2018

Compania olandeză FrieslandCampina Kievit, producător mondial de ingrediente alimentare și băuturi, a realizat recent un studiu privind  tendințele și evoluțiile de pe piața produselor ready meal, indulgence și clean label, cu țintă directă asupra savorii.   Utilizând propria analiză a conversațiilor online, precum și...

Metro AG Metro-Nom a deschis un birou IT la Cluj-Napoca
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Metro AG Metro-Nom și-a deschis cel de-al treilea birou IT românesc în Cluj-Napoca, denumit și Silicon Valley al Balcanilor, după cum informează publicația European Supermarket Magazine.   Compania mai are încă două unități IT care operează local, mai precis, în București și Brașov. Divizia IT a firmei, Metro-Nom este...