Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Sc multi-lab srl va expune la salonul fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Salonul International Fabrica de Carne, organizat de infoALIMENT in perioada 19-23 octombrie si care se va desfasura in Pavilionul Central al Romexpo, va fi gazda SC Multi-Lab SRL, care isi va expune oferta.

SC Multi-Lab SRL, infiintata in anul 2003, este o companie cu capital privat, integral romanesc, specializata in comercializarea, producerea, configurarea, service-ul si distributia aparaturii de analiza, a echipamentelor de masura, a instrumentelor de monitorizare si control pentru laboratoare, institutii de cercetare stiintifica si de invatamant, institutii si unitati sanitare, sectoare de productie industriale si agro-alimentare si in domeniul logistic pentru securitatea, igiena si protectia mediului si a muncii.

Succesul companiei este bazat pe experienta, know-how si pe o buna cunoastere a standardelor de calitate si a cerintelor clientilor din diferite domenii, pe langa accentul pus pe calitatea produselor, garantie, service, suport tehnic si promptitudine in alegerea solutiei optime pentru un business de succes.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...