Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sc sarten ambalaj srl va fi prezenta la saloanele internationale fabrica de carne si fabrica de lapte

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Firma de maxima importanta in industria ambalajelor din Romania, SC Sarten Ambalaj SRL va expune la Saloanele Fabrica de Lapte si Fabrica de Carne ce vor fi organizate de infoALIMENT in perioada 19-23 octombrie 2011 in cadrul targului Alimenta.

Produsele Sarten, destinate industriei lactatelor si de procesare a carnii, sunt recunoscute pentru deosebita lor calitate, satisfactia clientilor dar si prezervarea mediului fiind alte doua coordonate principale ale activitatii societatii. Cu peste 1.500 de angajati, produsele Sarten sunt exportate in tari din Europa, Rusia, Orientul Apropiat si Africa de Nord.

In cadrul celor doua Saloane, infoALIMENT, revista Fabrica de Lapte-FDL si revista Fabrica de Carne-FDC vor organiza in zilele de 20 si 21 octombrie doua Simpozioane in care vor fi discutate teme de interes pentru industriile de profil, precum si prezentari de produse si servicii ale participantilor la manifestari.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...