Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sc sarten ambalaj srl va fi prezenta la saloanele internationale fabrica de carne si fabrica de lapte

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Firma de maxima importanta in industria ambalajelor din Romania, SC Sarten Ambalaj SRL va expune la Saloanele Fabrica de Lapte si Fabrica de Carne ce vor fi organizate de infoALIMENT in perioada 19-23 octombrie 2011 in cadrul targului Alimenta.

Produsele Sarten, destinate industriei lactatelor si de procesare a carnii, sunt recunoscute pentru deosebita lor calitate, satisfactia clientilor dar si prezervarea mediului fiind alte doua coordonate principale ale activitatii societatii. Cu peste 1.500 de angajati, produsele Sarten sunt exportate in tari din Europa, Rusia, Orientul Apropiat si Africa de Nord.

In cadrul celor doua Saloane, infoALIMENT, revista Fabrica de Lapte-FDL si revista Fabrica de Carne-FDC vor organiza in zilele de 20 si 21 octombrie doua Simpozioane in care vor fi discutate teme de interes pentru industriile de profil, precum si prezentari de produse si servicii ale participantilor la manifestari.

EuroCommerce: Directiva UTPs protejează multinaționalele, lovind în retail, fermieri, IMM-uri și consumatori
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 17 octombrie 2018

Vorbind după votul comisiei AGRI din Parlamentul European, care a modificat regulile Directivei privind comportamentul abuziv al comercianților în relațiile cu furnizorii (UTPs)., directorul general al EuroCommerce, Christian Verschueren, a avertizat că dezbaterea și votul în Parlament au determinat o ”vânătoare de vrăjitoare”,...

A avut loc a 14-a reuniune a Grupului de Lucru LEADER
Autor: meatmilk  /   miercuri, 17 octombrie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Rețeaua Națională de Dezvoltare Rurală, a organizat în perioada 11-12 octombrie 2018, la Gura Humorului cea de-a 14-a reuniune a Grupului de Lucru LEADER (GLL), cu tematica: Infrastructură socială și cooperare - sM 19.3.   La eveniment au participat experți...