Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sc sarten ambalaj srl va fi prezenta la saloanele internationale fabrica de carne si fabrica de lapte

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Firma de maxima importanta in industria ambalajelor din Romania, SC Sarten Ambalaj SRL va expune la Saloanele Fabrica de Lapte si Fabrica de Carne ce vor fi organizate de infoALIMENT in perioada 19-23 octombrie 2011 in cadrul targului Alimenta.

Produsele Sarten, destinate industriei lactatelor si de procesare a carnii, sunt recunoscute pentru deosebita lor calitate, satisfactia clientilor dar si prezervarea mediului fiind alte doua coordonate principale ale activitatii societatii. Cu peste 1.500 de angajati, produsele Sarten sunt exportate in tari din Europa, Rusia, Orientul Apropiat si Africa de Nord.

In cadrul celor doua Saloane, infoALIMENT, revista Fabrica de Lapte-FDL si revista Fabrica de Carne-FDC vor organiza in zilele de 20 si 21 octombrie doua Simpozioane in care vor fi discutate teme de interes pentru industriile de profil, precum si prezentari de produse si servicii ale participantilor la manifestari.

GfK: Piața produselor de larg consum a crescut cu 13 %
Autor: meatmilk  /   joi, 24 mai 2018

(Comunicat) În primul trimestru al anului 2018, piața bunurilor de larg consum pentru acasă din România a înregistrat o creștere în valoare de 13% față de aceeași perioadă a anului trecut. Spre deosebire de perioadele anterioare, volumele cumpărate au reintrat pe o curbă ascendentă (+7.4%). Familiile au mers mai des la cumpărături...

Studiu Cargill: Consumatorii asociază bunăstarea animalelor cu siguranța alimentară
Autor: Nora Marin  /   joi, 24 mai 2018

Cercetările efectuate de Cargill în cadrul studiului "Feed 4 Thought" au constatat că 94% dintre consumatorii europeni cred că proteina este crescută și manipulată cu măsuri adecvate de siguranță alimentară.   Un total de 1.000 de participanți din întreaga Uniune Europeană au fost chestionați în aprilie, pentru a examina...