Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Scandalul dioxinei din germania se muta si in fermele de porci

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Scandalul iscat in Germanaia din cauza focarul de dioxina din hrana animalelor s-a mutat din industria aviculturii in domeniul cresterii porcilor. Astfel, sute de suine urmeaza sa fie sacrificate, scrie presa intrenationala.

Nivele ridicate de dioxina au fost detectate la porci, marti, 11 ianuarie 2011, la o ferma din tinutul Verden, in Saxoni. Ferma a cumparat mancare care contineau grasimi de la unitatile unde a pornit scandalul. Reprezentantii autoritatilor sanitare locale au spus ca nivelul de dioxina descoperit nu reprezinta un pericol imediat pentru sanatatea umana.
Totusi Gert Hahne, purtator de cuvant al ministerului agriculturii din Saxonia de Jos, a declarat ca porcii de la Verden, vor fi sacrificati si incinerati. Este prima data cand s-au descoperit dioxina in carnea de porc, in apropierea zonei in care este instaurata interdictia.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...