Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Scandia a intrat pe piața conservelor cu pește

Autor: Maria Demetriadmarți, 2 februarie, 2016

Producătorul Scandia Food, liderul pieței de conserve de carne și pate, a intrat, la sfârșitul anului trecut, în categoria conservelor de pește cu brandul Lotka, poziționat pe segmentul premium, în contextul creșterii vânzărilor din această categorie.

 

”Piața conservelor de pește a prins avânt puternic în ultimii ani, iar pentru Scandia Food intrarea pe acest segment a reprezentat o oportunitate, date fiind și similitudinile majore cu categoriile în care deja activăm (conserve, carne), așadar era un pas firesc de extindere a businessului nostru”, a declarat, pentru revista Progresiv, Dan Dobre, Directorul de Vânzări al Scandia Food.

 

Compania a lansat, sub brandul Lotka, conserve de ton (bucăți, file) și macrou (file), de altfel cele mai importante sortimente din punct de vedere al vânzărilor.

”Pentru că ne-am dorit o diferențiere majoră prin intrarea în această nouă categorie, construcția a fost una specifică brandurilor premium. Poziționarea brandului este susținută atât de calitatea materiei prime folosite cât și de modul de prezentare și ambalare a produselor. Folosim ambalaje transparente, care conferă încredere consumatorilor”, a mai spus Dan Dobre.

 

Conservele sunt fabricate de un producător bulgar pentru Scandia Food și sunt distribuite în rețelele Auchan, Cora, Carrefour, Billa, Mega Image, Real, Selgros, dar și în comertul tradițional prin intermediul distribuitorilor.

 

Smithfield România a oferit nevoiașilor 400.000 de mese calde
Autor: meatmilk  /   miercuri, 13 martie 2019

(Comunicat) Timp de 10 ani consecutiv, prin intermediul programului de responsabilitate socială „Hrană pentru suflete”, voluntarii Smithfield România au oferit 397.000 de mese calde familiilor nevoiașe din județele Timiș și Arad.   Prin acest program inițiat în 2009, Smithfield România împreună cu cele 20 de organizații...

Mirdatod va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Firma Mirdatod Prod din Ibănești-Mureș, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, urmând să-și expună delicioasele produse lactate, fabricate dup[ la standul pe care îl va avea amenajat în zona Expo.   SC MIRDATOD PROD SRL a fost înfiinţată în anul 1994, cu sediul social în comuna...