Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Scandia a intrat pe piața conservelor cu pește

Autor: Maria Demetriadmarți, 2 februarie, 2016

Producătorul Scandia Food, liderul pieței de conserve de carne și pate, a intrat, la sfârșitul anului trecut, în categoria conservelor de pește cu brandul Lotka, poziționat pe segmentul premium, în contextul creșterii vânzărilor din această categorie.

 

”Piața conservelor de pește a prins avânt puternic în ultimii ani, iar pentru Scandia Food intrarea pe acest segment a reprezentat o oportunitate, date fiind și similitudinile majore cu categoriile în care deja activăm (conserve, carne), așadar era un pas firesc de extindere a businessului nostru”, a declarat, pentru revista Progresiv, Dan Dobre, Directorul de Vânzări al Scandia Food.

 

Compania a lansat, sub brandul Lotka, conserve de ton (bucăți, file) și macrou (file), de altfel cele mai importante sortimente din punct de vedere al vânzărilor.

”Pentru că ne-am dorit o diferențiere majoră prin intrarea în această nouă categorie, construcția a fost una specifică brandurilor premium. Poziționarea brandului este susținută atât de calitatea materiei prime folosite cât și de modul de prezentare și ambalare a produselor. Folosim ambalaje transparente, care conferă încredere consumatorilor”, a mai spus Dan Dobre.

 

Conservele sunt fabricate de un producător bulgar pentru Scandia Food și sunt distribuite în rețelele Auchan, Cora, Carrefour, Billa, Mega Image, Real, Selgros, dar și în comertul tradițional prin intermediul distribuitorilor.

 

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.   Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada...