Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Scandia are director executiv nou

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul roman de marci private de conserve de carne Scandia Sibiu l-a numit pe Robert Redeleanu pe pozitia de director executiv si membru al consiliului de administratie, a anuntat compania.

Redeleanu l-a inlocuint astfel pe Adrian Gaspar, CEO Scandia din aprilie 2008. Robert Redeleanu a ocupat anterior functia de Marketing Director Produse Alimentare in cadrul Unilever Rusia, Ucraina si Bielorusia. Acesta si-a inceput cariera in cadrul companiei Unilever ocupand diferite pozitii in departamentele de marketing, marketing operations si vanzari in tarile din Balcani si Europa de Est.

In perioada 2004-2006 Redeleanu a ocupat functia de Head of marketing manager pentru operatorul de telefonie mobile Telemobil, administrator al retelei Zapp. Fostul CEO al Scandia, Adrian Gaspar, actionar si presedinte al consiliului de administratie, va reveni la statutul de actionar si va ocupa in continuare pozitia de administrator al companiei.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...