Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Scandia are director executiv nou

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul roman de marci private de conserve de carne Scandia Sibiu l-a numit pe Robert Redeleanu pe pozitia de director executiv si membru al consiliului de administratie, a anuntat compania.

Redeleanu l-a inlocuint astfel pe Adrian Gaspar, CEO Scandia din aprilie 2008. Robert Redeleanu a ocupat anterior functia de Marketing Director Produse Alimentare in cadrul Unilever Rusia, Ucraina si Bielorusia. Acesta si-a inceput cariera in cadrul companiei Unilever ocupand diferite pozitii in departamentele de marketing, marketing operations si vanzari in tarile din Balcani si Europa de Est.

In perioada 2004-2006 Redeleanu a ocupat functia de Head of marketing manager pentru operatorul de telefonie mobile Telemobil, administrator al retelei Zapp. Fostul CEO al Scandia, Adrian Gaspar, actionar si presedinte al consiliului de administratie, va reveni la statutul de actionar si va ocupa in continuare pozitia de administrator al companiei.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...