Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Scandia are director executiv nou

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul roman de marci private de conserve de carne Scandia Sibiu l-a numit pe Robert Redeleanu pe pozitia de director executiv si membru al consiliului de administratie, a anuntat compania.

Redeleanu l-a inlocuint astfel pe Adrian Gaspar, CEO Scandia din aprilie 2008. Robert Redeleanu a ocupat anterior functia de Marketing Director Produse Alimentare in cadrul Unilever Rusia, Ucraina si Bielorusia. Acesta si-a inceput cariera in cadrul companiei Unilever ocupand diferite pozitii in departamentele de marketing, marketing operations si vanzari in tarile din Balcani si Europa de Est.

In perioada 2004-2006 Redeleanu a ocupat functia de Head of marketing manager pentru operatorul de telefonie mobile Telemobil, administrator al retelei Zapp. Fostul CEO al Scandia, Adrian Gaspar, actionar si presedinte al consiliului de administratie, va reveni la statutul de actionar si va ocupa in continuare pozitia de administrator al companiei.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...