Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Scandia are director executiv nou

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul roman de marci private de conserve de carne Scandia Sibiu l-a numit pe Robert Redeleanu pe pozitia de director executiv si membru al consiliului de administratie, a anuntat compania.

Redeleanu l-a inlocuint astfel pe Adrian Gaspar, CEO Scandia din aprilie 2008. Robert Redeleanu a ocupat anterior functia de Marketing Director Produse Alimentare in cadrul Unilever Rusia, Ucraina si Bielorusia. Acesta si-a inceput cariera in cadrul companiei Unilever ocupand diferite pozitii in departamentele de marketing, marketing operations si vanzari in tarile din Balcani si Europa de Est.

In perioada 2004-2006 Redeleanu a ocupat functia de Head of marketing manager pentru operatorul de telefonie mobile Telemobil, administrator al retelei Zapp. Fostul CEO al Scandia, Adrian Gaspar, actionar si presedinte al consiliului de administratie, va reveni la statutul de actionar si va ocupa in continuare pozitia de administrator al companiei.

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...

Indal Partner iși va expune ultima ofertă de tehnologii la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 25 martie 2019

Compania clujeană Indal Partner se va număra printre participanții conferinței Meat Milk 2019, acolo unde, în zilele de 30 și 31 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, își va prezenta ultima ofertă de tehnologii destinate industriei alimentare și, în special, celei de procesare a laptelui, la standul pe care îl va organiza în...