Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Scandia are director executiv nou

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul roman de marci private de conserve de carne Scandia Sibiu l-a numit pe Robert Redeleanu pe pozitia de director executiv si membru al consiliului de administratie, a anuntat compania.

Redeleanu l-a inlocuint astfel pe Adrian Gaspar, CEO Scandia din aprilie 2008. Robert Redeleanu a ocupat anterior functia de Marketing Director Produse Alimentare in cadrul Unilever Rusia, Ucraina si Bielorusia. Acesta si-a inceput cariera in cadrul companiei Unilever ocupand diferite pozitii in departamentele de marketing, marketing operations si vanzari in tarile din Balcani si Europa de Est.

In perioada 2004-2006 Redeleanu a ocupat functia de Head of marketing manager pentru operatorul de telefonie mobile Telemobil, administrator al retelei Zapp. Fostul CEO al Scandia, Adrian Gaspar, actionar si presedinte al consiliului de administratie, va reveni la statutul de actionar si va ocupa in continuare pozitia de administrator al companiei.

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...