Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Scandia food anunta cresteri ale cifrelor de afaceri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform revistapiata.ro, Scandia Food a anuntat cresteri ale volumului de desfacere, a cotei de piata, precum si a cifrei de afaceri. Astfel, liderul de pe piata conservelor pe baza de carne, din Romania, are o cota de piata in volum de peste 54%.

In cea mai mare categorie a acestei piete este pateul de ficat, Scandia Food atingand in iunie-iulie 2010 o cota in volum de peste 70%, in crestere cu aproape trei puncte procentuale fata de aceeasi perioada a anului precedent.

Compania are 650 de angajati si a inregistrat in 2009 o cifra de afaceri de 203 milioane lei, valoare cu 1,7% mai mare fata de cifra de afaceri inregistrata in 2008. Scandia Food este prezenta in Romania prin marcile sale principale: Scandia Sibiu, Bucegi, si Sadu.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...