Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Scandia food anunta cresteri ale cifrelor de afaceri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform revistapiata.ro, Scandia Food a anuntat cresteri ale volumului de desfacere, a cotei de piata, precum si a cifrei de afaceri. Astfel, liderul de pe piata conservelor pe baza de carne, din Romania, are o cota de piata in volum de peste 54%.

In cea mai mare categorie a acestei piete este pateul de ficat, Scandia Food atingand in iunie-iulie 2010 o cota in volum de peste 70%, in crestere cu aproape trei puncte procentuale fata de aceeasi perioada a anului precedent.

Compania are 650 de angajati si a inregistrat in 2009 o cifra de afaceri de 203 milioane lei, valoare cu 1,7% mai mare fata de cifra de afaceri inregistrata in 2008. Scandia Food este prezenta in Romania prin marcile sale principale: Scandia Sibiu, Bucegi, si Sadu.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...