Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Scandia food isi extinde portofoliul de produse

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Revista Piata, Scandia Food a lansat gama de produse ready–meal Delicina, dezvoltata impreuna cu medicul nutritionist Alin Popescu si recomandate exclusiv pentru consumul la cina.

Gama cuprinde patru sortimente de mancaruri gata preparate, ambalate la borcan: Carne de vita in sos rosu cu ciuperci cu 40% carne, Piept de pui cu masline in sos de vin rosu cu 50% carne, Sos Bolognese cu carne de vita, Carne de Pui cu sote de legume (40% carne).

Marca Delicina a fost dezvoltata impreuna cu compania specializata BrandTailors. Numele si elementele grafice cu totul noi diferentiaza brandul la raft reflectand, intr-o maniera clara, beneficiile produselor pentru masa de seara din portofoliul Delicina – usoare, hranitoare, gustoase si cu preparare rapida.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...