Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Scandia food isi extinde portofoliul de produse

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Revista Piata, Scandia Food a lansat gama de produse ready–meal Delicina, dezvoltata impreuna cu medicul nutritionist Alin Popescu si recomandate exclusiv pentru consumul la cina.

Gama cuprinde patru sortimente de mancaruri gata preparate, ambalate la borcan: Carne de vita in sos rosu cu ciuperci cu 40% carne, Piept de pui cu masline in sos de vin rosu cu 50% carne, Sos Bolognese cu carne de vita, Carne de Pui cu sote de legume (40% carne).

Marca Delicina a fost dezvoltata impreuna cu compania specializata BrandTailors. Numele si elementele grafice cu totul noi diferentiaza brandul la raft reflectand, intr-o maniera clara, beneficiile produselor pentru masa de seara din portofoliul Delicina – usoare, hranitoare, gustoase si cu preparare rapida.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...