Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Scandia food isi extinde portofoliul de produse

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Revista Piata, Scandia Food a lansat gama de produse ready–meal Delicina, dezvoltata impreuna cu medicul nutritionist Alin Popescu si recomandate exclusiv pentru consumul la cina.

Gama cuprinde patru sortimente de mancaruri gata preparate, ambalate la borcan: Carne de vita in sos rosu cu ciuperci cu 40% carne, Piept de pui cu masline in sos de vin rosu cu 50% carne, Sos Bolognese cu carne de vita, Carne de Pui cu sote de legume (40% carne).

Marca Delicina a fost dezvoltata impreuna cu compania specializata BrandTailors. Numele si elementele grafice cu totul noi diferentiaza brandul la raft reflectand, intr-o maniera clara, beneficiile produselor pentru masa de seara din portofoliul Delicina – usoare, hranitoare, gustoase si cu preparare rapida.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...