Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Scandia food isi extinde portofoliul de produse

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Revista Piata, Scandia Food a lansat gama de produse ready–meal Delicina, dezvoltata impreuna cu medicul nutritionist Alin Popescu si recomandate exclusiv pentru consumul la cina.

Gama cuprinde patru sortimente de mancaruri gata preparate, ambalate la borcan: Carne de vita in sos rosu cu ciuperci cu 40% carne, Piept de pui cu masline in sos de vin rosu cu 50% carne, Sos Bolognese cu carne de vita, Carne de Pui cu sote de legume (40% carne).

Marca Delicina a fost dezvoltata impreuna cu compania specializata BrandTailors. Numele si elementele grafice cu totul noi diferentiaza brandul la raft reflectand, intr-o maniera clara, beneficiile produselor pentru masa de seara din portofoliul Delicina – usoare, hranitoare, gustoase si cu preparare rapida.

IFFA 2019 – Subiect fierbinte: Tehnologii pentru siguranța alimentelor
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În perioada 4-9 mai 2019, companiile internaționale de vârf vor prezenta cele mai recente tehnologii la IFFA și vor furniza informații despre cele mai importante tendințe și evoluții din industria cărnii. De importanță majoră sunt, mai presus de toate, soluțiile menite să asigure o mai mare siguranță...

După Brexit, EDA anunță o posibilă ”apocalipsă” a laptelui
Autor: Nora Marin  /   vineri, 22 martie 2019

Cu o potențială posibilă de acțiune a Brexit în câteva zile, Asociația Europeană a Lactatelor (EDA) și-a exprimat îngrijorarea cu privire la impactul potențial asupra industriei europene a produselor lactate.   În timp ce guvernul britanic se luptă cu toate scenariile posibile - să se prăbușească fără înțelegere,...