Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Scandia food lanseaza o noua gama de produse dedicata exclusiv barbatilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Revista Piata, Scandia Food a lansat Rancho, brandul de produse gata preparate destinat, in exclusivitate, barbatilor si dezvoltat in colaborare cu Brand Tailors.

Gama este o premiera pentru piata produselor tip ready meals din Romania si tinteste cu precizie in directia satisfacerii nevoilor de consum specifice barbatilor – satietate, continut ridicat de carne, gust intens si picant – atat din punct de vedere al tipologiei produselor, cat, mai ales, al imaginii atribuite acestora.

Linia cuprinde sase sortimente de produse: fasole cu carne de porc si ardei iute, carne de porc cu ardei iute, carne de porc presata, pate de porc cu ardei iute, pate de porc cu piper, tocana de porc cu ardei iute.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...