Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Scandia food lanseaza o noua gama de produse dedicata exclusiv barbatilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Revista Piata, Scandia Food a lansat Rancho, brandul de produse gata preparate destinat, in exclusivitate, barbatilor si dezvoltat in colaborare cu Brand Tailors.

Gama este o premiera pentru piata produselor tip ready meals din Romania si tinteste cu precizie in directia satisfacerii nevoilor de consum specifice barbatilor – satietate, continut ridicat de carne, gust intens si picant – atat din punct de vedere al tipologiei produselor, cat, mai ales, al imaginii atribuite acestora.

Linia cuprinde sase sortimente de produse: fasole cu carne de porc si ardei iute, carne de porc cu ardei iute, carne de porc presata, pate de porc cu ardei iute, pate de porc cu piper, tocana de porc cu ardei iute.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...